|
19 Feb 2011, 18:30
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily ma intreba daca era ceva intre mine si acel devorator Blake,am oftat spunand ca 'nu' il cunosteam de prea putin timp si sigur ar fi sunat prostesc sa fiu cu el.Am fugit printre copacii lovindu-ma de cineva care ma prinse de maini si incepu sa rada.Mi-am ridicat privirea era chiar Blake,incepusem sa ma zbat in joaca rugandu-ma de el sa imi dea drumul.Nu ma mai distrasem asa de foarte mult timp cand isi slabi putin stransoarea care imi tine incheieturile cand ma stranse puternic in brate soptindu-mi la ureche 'M-ai prins.'.Ramasesem cu gura cascata aproape uitand sa ma respir,ramasesem complet uimita de ceea ce facu.Cand niste rasete se auzira dupa cativa copacii,il luasem de mana pe Blake mergand catre acel loc.
Am inceput sa chicotesc cand ii observasem pe Lily si un devorator Fred gadilinidu-se si razand.Blake isi drese glasul uitandu-se serios la cei doi.Devoratorul se opri dandu-se la o parte de pe viperina uitandu-se urat la Blake.Ma uitam putin speriata la cei doi speram ca nu avea sa se ia la bataie.
"-Ce am facut?De parca tu si Tamara nu ati facut acelasi lucru acum cateva minute."spuse Fred furios.Am facut ochii mari de surprindere uitandu-ma cand la unu cand la celalalt,inima incepu sa imi bata puternic auzindu-se in linistea care se lasa.Lily incepu din nou sa rada tavalindu-se pe jos.
"-Si nu ne-ati chemat si pe noi?"rase Blake mergand la Lily incepand sa o gadile.Cand devoratorul ma tranti pe jos langa viperina,care se ridica cu greu de pe jos lovindu-l peste umar pe Blake chemandu-l si pe Fred care veni in ajutorul lui Lily.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|