Naruto/Naruto Shippuden
19 Feb 2011, 19:54
Deci... Ai devenit una dintre prietenele mele cele mai bune. In sfarsit cineva care e la zi cu manga =))))))

Dupa cum ai vazut Kishimoto-san nu prea se bazeaza pe romance. Fiindca, vrem sa recunoastem sau nu, multe persoane citesc Naruto doar de dragul cuplurilor. Iar daca Kishimoto incepe sa faca cupluri de pe acum o sa piarda multi fani. Asa ca lasa mai mult lucrurile de genul asta pentru imaginatia noastra. Desi sunt sigura ca spre sfarsitul seriei o sa se lamureasca totul. De aia Naruto nu i-a raspuns Hinatei, de aia Sasuke nu o va iubi niciodata pe Sakura avand in vedere ca a vrut sa o omoare si altele.

Iar da. Acum ma seaca capitolele cu razboiul. Nu e vorba ca nu le apreciez, dar unele faze, cu personaje aproape necunoscute, cum sunt aia din satul norilor, ma plictisesc. Probabil Kishi pastreaza toate fazele smechere cu Akatsuki, Kabuto, Sasuke, Naruto etc pentru mai tarziu. Mai are momente cand face niste capitole de ramai prost.

Iar Sasuke cel „badaran” si „idiot”, este doar rezultatul unei copilarii dramatice, si unei adolescente total tragice dupa aflarea adevarului. Il inteleg chiar foarte bine si are prea multe motive sa se comporte asa. Adica sa ne punem in locul lui, voi cum ati reactiona? I-ati ierta pe cei care sunt de vina? Nu cred. Si eu ca el i-as casapii pe toti.

Iar Naruto da. Din punctul meu de vedere e personajul care a evoluat cel mai mult, dar pe de alta parte a ramas acelasi, cu toate convingerile din tinerete intacte.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 14 Feb 2011, 22:03
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 14 Feb 2011, 23:49
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 15 Feb 2011, 18:39
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 15 Feb 2011, 22:24
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Jenny Spring - 19 Feb 2011, 19:29
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 19 Feb 2011, 19:54
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Jenny Spring - 19 Feb 2011, 20:22
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 19 Feb 2011, 20:27
Re: Naruto/Naruto Shippuden - by Kennya Allen - 25 Feb 2011, 19:57