`Under the stars.[^]
|
19 Feb 2011, 20:48
|||
|
|||
Simteam ca ma voi sufoca de ras, Fred nu ma lasa decat dupa ce Blake il intrerupse. Se uitau urat unul la altul, si Tamara parea ingrijorata.
Eu care nu aveam nici o grija am inceput iar sa rad in hotote tavalindu-ma pe jos. Blake se apropie de mine si incepu si el sa ma gadile. 'O adevarata tortura!' mi-am spus pentru ca ma gadilam foarte tare. Fred veni in ajutorul meu dandu-l pe Blake jos de pe mine spunandu-i sa nu o lase singura pe Tamara. Cand l-am auzit am inceput sa rad spunandu-i lui Fred in reptomita sa nu inteleaga cei doi (nici Blake nu vorbea reptomita eram eu Fred si inca unul): "Ca bine zici! Intre ei e sigur ceva." "Doar intre ei?" spuse o voce de dupa copac. Era Jeremy, al treilea care vorbea reptomita. Tamara intreba confuza ce e, iar Blake se uitaurat la mine si Fred pentru ca vorbeam in asa fel incat ei sa nu inteleaga. "Lily a zis ca intre voi doi sigur e ceva si eu am zis ca nu numai intre voi doi." raspunse Jer. "Pai nu e!" spuse Blake nervos ridicandu-se in picioare. "Si nici intre mine si Fred!" am strigat eu la Jeremy implorandu-l din priviri sa taca. "O! Dar este.... Lily nu mai tii minte ca te-ai inteles cu el din prima vorbeati numai in reptomita." "Taci. La naiba Jeremy!" i-am spus in reptomita. Tamara si Blake incepura sa rada. Blake se apropie de mine si de Fred si ne lua de dupa gat fortandu-ne sa ne apropiem. "Dragii mei...." incepu acesta incercat sa-si stapaneasca rasul, dar oricum nu mai putu continua deoarece ii dadusem un pum in stomac. Un pumn in care pusesem destula forta incat sa-l fac sa cada in genunchi. Tamara se uita urat la mine se se duse repde la el intrebandu-l daca e bine. "Acum mai negi, Tamara?" am intrebat-o razand. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|