Un viperin, Un Ochi-de-Soim si o plangacioasa
|
19 Feb 2011, 19:58
|||
|
|||
OOC: Va rog daca se poate sa postez doar eu [ Bella Guntest ] si Veronique Astraid Lee.
BIN: Bella mergea de-alungul coridorului, intrebandu-se peste ce lucruri va mai intalni. Se uita - sau mai bine spus, holba - dintr-o parte a alta a coridorului, admirand geamurile, tablourile, salile de clasa si...baia, care se pare ca era chiar in fata sa. Intra, vrand sa se uite in oglinda sa vada ce ii mai face fata. Un planset se auzea dintr-o toaleta. Bella se duse spre cabina de toaleta si batu in usa. - Cine e acolo? intreba ea. Esti ok? Ce s-a intamplat? Deodata plansetul inceta. Bella deschise usa cu forta. Ce i s-a intamplat fetei care plangea? Nimic. Nu era nimeni si nimic inauntru. Bells credea ca are vedenii, sau ca nu mai auzea bine. Cineva puse mana pe umarul sau. Bella se intoarse rapid. OOC: Scuze ca am scris urat nu am inspiratiee X_X. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un viperin, Un Ochi-de-Soim si o plangacioasa - by Belle Marie Snowdrop - 19 Feb 2011, 19:58
RE: Un viperin, Un Ochi-de-Soim si o plangacioasa - by Veronique A. Dupont - 30 Mar 2011, 20:18
Re: Un viperin, Un Ochi-de-Soim si o plangacioasa - by Veronique A. Dupont - 19 Feb 2011, 20:23
Re: Un viperin, Un Ochi-de-Soim si o plangacioasa - by Belle Marie Snowdrop - 20 Feb 2011, 00:02
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mirtle Plangacioasa.... | Rachel von Precieux | 5 | 1,679 |
25 Sep 2010, 13:44 Last Post: Oliver C.S. Queen |