|
19 Feb 2011, 21:31
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- In fata mea aparu un devorator pe nume Jeremy care putea vorbi reptomita,nu prea intelegeam mai nimica dar ceea ce trebuia sa stiu era ca intre Lily si Fred exista ceva,am inceput sa chicotesc la auzul acestor cuvinte,eram fericita pentru ei dar ce ma facu sa izbucnesc in tipete era ca Jeremy spuse ca exista ceva intre mine si Blake,ceea ce ma scoase din minti si ma facu sa ii spun ca nu e adevarat bateam din picior nervoasa uitandu-ma la Blake disperata.Cand devoratorul se duse intre Fred si Lily ii prinse de gat pe amandoi in incercarea de ai apropia,mi-am dus mana la gura pentru a imi potoli rasu cand Lily ii trase un pumn in stomac lui Blake de il facu sa cada in genuchi tusind.
"-Blakeeee!Esti bine?"am tipat eu ingrijorata fugind catre el atingandu-i bratele si fata,mi-am ridicat privirea uitandu-ma urat la Lily care inca mai radea.
"Acum mai negi, Tamara?"spuse Lily razand intruna.Am oftat dandu-ma cu capul de umarul devoratorului cand acesta incepu sa imi managie spatele chicotind dupa ma saruta pe frunte.
"-Nu e nimica."am spus eu incercand sa imi potolesc rasul.
"-Si imbratisarile din padure si susotelie iti spun ceva?V-am vazut"spuse Jeremy serios.
"-Uuu acuma ne spionezi?"spuse Blake ridicandu-se de jos cu mana inca pe spatele meu.Dupa o lovi pe Lily peste umar spunandu-i."Ce glumeata esti."Aceasta se stramba la el scotand limba la el incepand sa rada.
M-am sprijinit de corpul lui Blake chicotind de ceilalti cu capul in pamant.Speram sa uite Jeremy de imbratisarile si tot ce mai vazuse el nu doream sa mai aduca in discutie acest subiect.Nu prea imi convenea ca ne spionase si ca vazuse totul cu ochii lui.Ma inrosisem toata la fata,imi ascunsem fata in camasa maronie a lui Blake cu speranta ca nu va observa nimeni.
"-Ce imbaratisari?"spuse Lily surprinsa uitandu-se la noi doi.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|