`Under the stars.[^]
|
19 Feb 2011, 22:13
|||
|
|||
"Multumesc de compliment!" i-am spus lui Blake scotand limba la el. Eram oarecum nervoasa ca Tamara nu-mi spusese nimic. Erau foarte draguti impreuna.
"Ce imbratisari?" am mai intrebat eu odata fiind nerabdatoare. "Eh... Lily esti prea curioasa." spuse Blake. "Nu nu e deloc." spuse Jeremy calm. I-am zambit vroiam foarte mult sa aflu ceea ce era in spatele acelor priviri si chicoteli. "Ma plimbam si eu prin padure ca orice om plictisit, si ghici ce-am vazut? Blake o tinea pe Tamara in brate. Se imbratisau si vorbeau... ei nu stiu ce vorbeau dar i-am vazut." spuse Jeremy serios. "Aste e foarte dragut. Blake si Tamara arata foarte bine impreuna. Eu chiar ma bucur...." le-am spus dar am fost intrerupta de o palma din partea lui Jeremy. "Cum sa te bucuri!? Ea e o... o ... astropufa e o simpla vrajitoare." spuse acesta "Si care e problema!?" am intrebat eu Tamara si Blake in cor. "Nu va dau voie!" spuse acesta simplu. "Nu trebuie sa le dai tu voie!" am zis eu revoltata "Stii ce eu o iubesc pe Tamara." spuse Blake. Luand-o de mana facandu-se un sovoi negru de fum si disparand prin padure. "Vezi ce-ai facut?" am zis cu lacrimi in ochi. "Nu-mi pasa!" spuse Jeremy indiferent, intorcandu-mi spatele si plecand. Am ramas acolo in poienita uitand de Fred. M-am lasat in genunchi incepand sa plang. Aveam un obraz rosu de la palma pe care o primisem de la Jeremy. Lacrimile imi cugreau siroaie pe obraji. Ma gandeam la Tamara si Blake imi parea asa de rau pentru ei. Fred veni langa mine si ma lua in brate sarutandu-ma pe obrajul inrosit. "Hai sa-i cautam." spuse el luandu-ma de mana si ajutandu-ma sa ma ridic. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|