`Under the stars.[^]
|
19 Feb 2011, 23:16
|||
|
|||
Rataceam cu Fred prin padure, cautandu-i pe Blake si Tamara. Eram foarte trista si obosita si imi pierdeam concentrarea. Ma impiedicam des si aveam gateva zgraieturi pe fata si pe maini.
De fiecare data cand cadeam Fred ma ridica usor. Ma simteam asa aiurea si imi ceream scuze de fiecare data. Eram terminata. M-am oprit in spatele lui Fred. Acesta mai facuse cativa pasi pana sa-si dea seama ca nu il mai urmez. Se opri apoi se intoarse si merse pana ajunse in dreptul meu. "Ce e?" intreba el luandu-mi mainile in ale lui. "Nu mai pot sa merg." i-am spus lasand o lacrima sa-mi cada pe obraz. "Urca in spatele meu." raspunse Fred "Nu poti sa ma cari." i-am zis eu razand. "Ba da daca ma tranform in fum." spuse el simplu. "Ok." am spus urcandu-ma in spatele lui. Acesta se facu un nor de fum si plutea repede printre copaci. Ma tineam strans de el sa nu cad. La un momet dat am simtit cum incetineste si se opreste. "I-ai gasit?" am murmuat stand lipita de el. "Da." raspunse acesta lasandu-ma jos. Nu reusisem bine sa-mi recapat echilibrul ca Tamara imi sarise in brate incpand sa planga si sa ma intrebe daca sunt bine. "Da."i-am raspuns "Tu?" Tamara imi spuse ca se simte bine. Ne-am eliberat una pe alta apoi ne-am intrebtat privirile spre Fred si Blake. Acestia se imbratisara si ei scurt. M-am asezat pe pamant pentru ca picioarele nu-mi mai rezistau mult. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|