|
19 Feb 2011, 23:47
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- L-am luat pe Blake de mana mergand prin padure dand la o parte toate crengile care imi stateau in cale.Eram furioasa pe acel devorator Jermy care o ranise pe Lily acum chiar doream sa il vad cum sufera din cauza dureri si eu sa zambesc la el si sa ii spun ca a pierdut acuma chiar eram demna de a intra printre devoratori.Cand Blake ma impinse puternic intr-un copac dandu-mi la o parte cateva suvite de par de pe fata apropiindu-si capul incepand sa ma sarute pasional,mi-am pus mainile pe fata lui si dupa pe brate strangand mainile in pumni.Dar sarutul fu intrerupt de un zgomot am privit in partea dreapta cand ii observasem pe Lily si Fred in acel moment l-am dat pe Blake de pe mine fugind catre viperina imbartisand-o.
Pe fata si pe maini se vedeau numai zgarieturi,am facut o vraja pentru a ii vindeca repede ranile.Am intrebat-o daca se simte bine aceasta imi raspunse ca 'da' dar dupa cum arata nu prea arata asa.Lily cazu pe pamant,m-am asezat langa ea.
"-Va lasam singuri pentru cateva minute si voi va faceti de cap?"chicoti Fred,pe fata lui Lily se zari un zambet dupa incepu sa chicoteasca.
"-Serios Tamara?"spuse viperina inca chicotind.Incepusem din nou sa rosesc si sa spun un simplu 'da'.Am ajutat-o pe Lily sa isi vindece ranile in doar cateva minute va putea sa mearga normal.Dupa niste copacii se auzira niste fosnete,am ignorat sunetele concentrandu-ma pe vindecarea viperinei.Cand ma trezisem cu o mana in jurul gatului meu aproape sufocandu-ma mi-am intors cu greau capul ii observasem chipul lui Jeremy care ii priveau pe ceilalti cu ura.
"-Ce vrei?"am spus furioasa.Acesta ma stranse si mai tare de gat facandu-ma sa tip de durere,in jurul buzelor mele incepu sa se vada sangele curgand din gura mea.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|