|
20 Feb 2011, 00:57
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily se infurie foarte tare incat incepu sa se lupte cu acesta cu fiecare incercare de al ataca pe Jerem, ma stranse si mai tare de gat aproape oprindu-mi-se respiratia.Dar Lily il infurie foarte tare incat ma arunca la pamant,nu chiar pe moale cazusem intr-un tufis plini cu spini 'Fira'r'am gandit eu.Pe bratele mele si pe fata eram plina de zgarieturi care sangearu foarte mult,am fugit inapoi in bratele lui Blake imediat ce ma prinse ma stranse puterinc ridicandu-ma de pe pamant,ma lasa jos sarutandu-ma pe frunte privind lupta.'Omoara-l'cand viperina fu atacat cu vraja 'Crucio' am inceput sa plang de furie.Dar Lily rezista ridicandu-se de pe pamant aruncand o alta vraja asupra dementorului.
Acesta cazu la pamant plin de sange uitandu-se urat la noi,implorand-o pe viperina sa il mai lase sa traiasca,speram sa il lase sa moara aici si acuma.Isi ceru scuze la toti,i-am acceptat scuzele vorbind si in numele lui Blake.Lily rosti o vraja care il facu sa isi revina la normal pe Jeremy.Acesta se ridica cu greu de pe jos cand se intoarse cu spatele,am ridicat mana parca tragand din copacul din dreapta mea facusem un tarus care il infipsem chiar langa inima sa.Acesta urla de durere cand isi lua bagheta spunand vraja 'Crucio' care imi nimeri picorul stang care ma facu sa cad pe jos suspinand de durere am strans si mai mult din pumn facand durerea lui Jeremy si mai mare.
"-Nu te las eu sa scapi."am tipat la el.
"-Te omor."sopti devoratorul.
Mana lui Blake ma atinse pe umra spunandu-mi sa il las in pace,am folosit o vraja care sa ii tranteasca pe toti trei de cate un copac nemaiputand sa se miste deloc.
"-Doar incearca."am murmurat tipand de durere,mi-am privit picorul care sangera foarte mult.Am mutat tarusul din ce in ce mai aproape de inima acestuia.Acesta arunca o vraja sau un blestem care ma facu sa cad pe jos camasa fiind plina de sange zbatandu-ma pe pamant in incercarea de a respira.Am strans mai mult pumnul facandu-l sa moara,am zambit cand il nu il mai auzisem.Cei trei ajunse langa mine in cateva secunde uitandu-se ingrijorati la mine.Mi-am pus mana pe piept in locul in care ma durea,acolo se aflau plamanii.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|