|
20 Feb 2011, 19:57
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Intr-o noapte a fost furtuna una grozava cu fulgere ca tesatura de metal de-a lungul cerului si tunete care aratau ca era totul mult prea aproape.Imi zgudui patul,buimaci lumea si ma trezi pe mine.Cand m-am ridicat de pe pat un sentiment ciudat ma cuprinse parca ceva ma chema afara,m-am dus linistita sa imi iau imbracaminte si o pereche de tenesi.Dupa ce am coborat din turnul astropufilor,niste sunete se auzeau in spatele meu precum un sasait de sarpe m-am intors sa vad daca cineva ma urmarea dar era numai intuneric am continuat sa merg cand locul deveni foarte rece in cateva secunde.Dar nu m-am intors picioarele mele o tot luau inainte fara sa ma mai asculte,cand am ajuns afara ploaia ma facu fleasca cand m-am oprit in fata padurii interzise,imi era teama sa mai intru acolo dupa ultima intamplare,prima mea intalinre cu cu dementor.
'Tamara.'incepusem sa imi aud numele cineva mi-l soptea in adancul padurii,am oftat intrand in aceasta ma uitam putin speriata in jurul meu,imi era frica de acest loc.Am atins cu o mana trunchiul unui copac cand locul se facu din ce in ce mai rece niste mainii imi atinse incet spatele dupa soldurile,nu tipat.Imi placea foarte mult m-am intors cu fata catre acesta..era chiar Blake langa el fiind Lily razand de fata mea uimita.
"-Nu te-ai speriat deloc."spuse Blake uimit imbratisandu-ma strans ridicandu-ma de pe pamant fericit.
"-Buna Lily."am tipat eu imbratisand-o.
"-Shhh mai incet ne aud si mortii"spuse Blake uitandu-se speriat in jurul sau.M-am strambat la el uitandu-ma la Lily care radea de gluma lui.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|