`Rain.[^]
|
20 Feb 2011, 20:59
|||
|
|||
Nu aveam cum sa dorm in acea noapte o stiam deja de la cina. Stiam ca devoratorii erau in Padurea Interzisa, deoarece bratul ma ardea iar afara era o vreme dubioasa.
De la cina m-am dus direct in Padure unde m-am intalnit cu Blake. Aveam o misiune in Padure dar nu fusesem anuntata cand si se parea ca in seara asta avea sa fie. "Salut" i-am zis lui Blake. Acesta ma saulta si imi stranse scurt mana. "Da-mi voie sa o chem pe Tamara." i-am zis zambind. Cand Blake auzi numele Tamarei se lumina la fata. Am strigat-o folosind un ton care aducea a reptomita dar nu era, era ceva intre. Vroiam sa o sperii putin si Blake era de acord spre marea mea uimire. Cand aceasta ajunse in Padure Blake incerca sa o sperie dar nu reusi, oricum era uimita. Blake o luase in brate, Tamara il imbratisa scurt si sari pe mine. "-Shh mai incet ne aud si mortii" spuse Blake uitandu-se in jur. Am inceput sa rad vazand-o e Tamara stranbandu-se la el. "Tamara... stii de ce te-am chemat?" am intrebat-o zambind. Aceasta ridica din umeri intreband ce ar fi mai important decat Blake. M-am dat ochii peste cap luand-o de brat spuanandu-i: "Iti voi explica pe drum nu avem foarte mult timp. Fred ne asteapta." am zis incercand sa nu-i privesc in ochi pentru ca daca-i priveam in ochi ma inroseam. "Adica te asteapta, Fred, vroiai sa spui." zise Blake razand. M-am uitat la el fulgerandu-l cu privirea. Mi-am bagat repede mana in buzunar scotand un briceag si punandu-l la gatul lui Blake. "Repeta inca o data." i-am spus apasand putin lama pe o vena care pulsa. Tamara scoase un mic tipat cand eu si Blake am inceput sa radem in hohote. "Acum te-ai speriat." spuse Blake sarutand-o usor pe Tamara. "Gata gata hai sa nu lasam lumea sa astepte. Tamara promite-mi ca nu tipi." am zis eu porind repede printre copaci. Astropufa ma intreba ce se intampla si de ce sa nu tipe. "Ne vom intalni cu Lordul Intunecat" i-am spus eu simplu. Tamara inghiti in sec, dar continua sa mearga. M-am uitat la ceas si intarziaseram cu 10 minute. "O Doamne!" i-am zis lui Blake aratandu-i ceasul. "Si trebuie sa ajungem fara sa ne folosim de puteri." spuse Blake facand ochii mare sa vada mai bine. Am luat-o la fuga printre copaci dand cregile la oparte. Eram zgariata pe maini si pe fata si Tamara cu Blake erau in aceeasi situatie. Radacinile erau mari iesite din pamant. M-am impiedicat de una cazand. Tamara cazu peste mine neavand timp sa se opreasca. Aceasta se ridica repede, nu era lovita doar isi sclantise putin glezna, totusi cazuse pe moale. M-am intors spre Blake sa-i spun ca trebuia sa continuam sa alergam. Acesta se uita ingrozit la fata mea pe care curgeau siroie de sange, de pe frunte din nas si imi sparsesem si buza. Tamara se oferi sa ma vindece dupa ce isi atinse odata glezna putea merge normal. "Nu nu avem timp si oricum aproape am ajuns i-am spus luad-o iar la fuga. Dupa inca zece minute eram intr-un luminis mare, iar Fred statea in mijloc. "Am ajuns!" am ciripit eu vesela. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|