|
20 Feb 2011, 21:40
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily tot nu dorea sa imi spuna de ce ma chemase si pe mine,prima oara credeam ca dorea sa ma intalnesc cu Blake dar parca dorea alceva spunea ca imi va spune pe drum cand ne vom intalni cu Fred.Dar cum Blake o tot tine cu glumele sale viperina scoase un briceag si il puse la gatul devoratorului,cand am vazut aceasta scena am inceput sa tip iar cei doi sa rada de fata mea ingrozita.Blake ma saruta usor dupa alergand din nou prin padure pe fetele noastre se puteau observa mii si mii de zgarieturi cand Lily se impiedica cazand si eu dupa aceasta.
"-Nu stiam ca sunteti chiar asa de impiedicate."rase Blake ajutandu-ne sa ne ridicam.
"-Lily unde e briceagul ala?"am intins mana spre ea privindu-l urat pe Blake dupa incepand sa chicotesc.
"-Trebuie sa ne grabim."spuse viperina serioasa.
Cand o intrebasem de ce ma chemase aceasta imi raspunse ca se vor intalni cu Lordul Intunecat cand am auzit asta am facut ochii mari speriata aproape lipindu-ma de trupul lui Blake uitandu-ma speriata in jur.Dupa cateva minute de alergat intr-un luminis il observasem pe Fred care statea in mijloc facandu-ne cu mana.
"-Buna,Fred."am murmurat eu facandu-i cu mana pitindu-ma dupa corpul lui Blake in speranta ca nu ma va vedea nimeni.In acel moment dupa Fred aparu Lordul Intunecat,inima incepu sa imi bata puternic inchizand ochii.
"-Ma bucur ca ati ajuns."incuviinta acesta din cap uitandu-se la Lily.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|