`Rain.[^]
|
20 Feb 2011, 23:49
|||
|
|||
Inima imi batea sa-mi sparga pieptul, cand Lordul Intunecat aparu de dupa Fred.
"Stapane suntem onorati sa fii aici cu noi." am spus facand o mica plecaciune. Blake facu acelasi lucru si ii facu semn Tamarei sa faca la fel. "Tu esti Tamara?" intreba Stapanul uitandu-se curios la Tamara. Aceasta ii raspune ca da, evitand sa se uite la el. Stapanul Intunercului se apropie usor de ea si ii puse o mana pe umar intrebad-o despre familia si despre puterile ei, si cum le mostenise. Mi-am cerut voie din priviri sa nu mai fiu atenta la el si sa merg la Fred. Stapanul incuviinta zambind. "Ce faci?" l-am intrebat fericita ca era si el acolo. "Bine. Ce ai patit?" intreba scotand o batista alba din varful baghetei si incepu sa-mi stearga sangele de pa fata cu ea. "Am cazut." i-am spus simtindu-ma prost pentru ca eram o impiedicata. "Sa fii mai atenta." spuse acesta cuprinzandu-mi fata in mainile sale reci, si sarutandu-ma pe frunte. L-am auzit pe Blake dregandu-si vocea si m-am intors spre ei. Si Tamara cu Stapanul ne priveau. "Stapane... imi cer scuze..... Sa ne concentram pe misiune." am zis rusinandu-ma. "Da buna idee." spuse Stapanul, fiind ironic. I-am intins mana fara prea mare tragere de inima. Acesta imi lua mana si ma trase spre el. Imi ridica usor maneca robei de pe mana stanga, apoi apasa varful baghetei pe Semnul Intunecat. Un tunet puternic urmat de un fulger isi facu aparitia pe cer iar in urmatorul momet vreo saisprezece devoratori isi facura aparitia in poienita. "Bine ati venit." spuse Lordul Intunecat zambind cu caldura. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|