Nici adevar, nici minciuna...ci eu.
21 Feb 2011, 14:49
20 Februarie 2011

~Masca nu este un chip~
~Dar chipul poarta masca~
~Si,~
~Doar acela ce cunoaste masca,~
~Descopera chipul!~

Am ales sa fie acesta inceputul pentru a arata adevarata idee a Jurnalului: El este ochiul ce trece cu usurinta de masca pe care o poarta cel ce ii gadila hartia alba cu pixul colorat in fiecare zi sau noapte. Este cuvantul gol, dar plin de intelesuri in goliciunea lui, este gandul inselator ce este asa de usor de inteles, este fraza nespusa, dar dorita ,este adevarul scris intre mii de minciuni...defapt doar un caiet de amintiri intre sute de altele, online sau nu.

Asa!Acum putem incepe:
Nu stiu ce pot spune despre viata mea. Defapt nu am idee ce trebuie sa spun.Toate sunt asa de complicate, dar tocmai faptul ca sunt complicate le face atat de simple. Deci: Sunt ceea ce sunt:sunt Georgya,imi place ceea ce imi plce:imi place viata, ma simt asa cum ma simt:ma simt bine, traiesc asa cum traiesc:taiesc extrem prin fapte simple, iubesc ceea ce iubesc: iubesc ce am, dar nu ma limitez, visez ceea ce visez: visez tot ce este posibil, dar si mai mult ceea ce este imposibil, urasc ceea ce urasc: urasc sa urasc, vreu ceea ce vreau: vreu tot ce pot avea, dar doresc ceea ce doresc: doresc imposibilul.
~Asta sunt eu si nu ma stresez~
~Asta sunt eu, nu ma rusinez~
~Asta sunt eu si vreau sa visez~
~Asta sunt eu, sunt, deci dansez~

Georgya
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Nici adevar, nici minciuna...ci eu. - by Georgia Harris - 21 Feb 2011, 14:49