`Rain.[^]
|
21 Feb 2011, 23:47
|||
|
|||
"Mureai daca o tineai treaza?" intreba Fred serios deoarece Stapanul pe ea o asteptea pentru a ne spune ceea ce avem de facut.
"Pe voi va asteptam." i-am spus pe un ton rece. "Scuze." murmurara Blake si Tamara la un loc. Dupa ce Blake si-a cerut scuze de la Stapan acesta incepu sa vorbeasca. "V-am chemat aici pentru o misiune importanta. Vreau sa omorti un Auror care a inchis cea mai mare parte dintre prietenii nostrii la Azkaban si nu vreau sa ne mai faca problebeme. Rataceste pe aici prin padure si nu stiu daca este singur. Va previn ca este foarte puternic de aceea v-am chemat si pe voi care sunteti printre cei mai puternici." spuse Lordul Intuncat pe un ton calm. Tamara se uita nedumerita la noi ca si cum s-ar fi asteptat sa spunem nu. "Il aducem viu sau mort?" am intrebat nerabdatoare. Nu mai fusesem de mult la o lupta adevarata, iar aceasta era o adevarata provocare. "Viu. Vreau sa stiu unde anume in Azkaban ii tine pe ceilalti devoratori. Si daca vrei poti sa-l omori tu dupa." spuse indiferent Stapanul. "Bineinteles." am zis zambind cand i-am auzit pe ceilalti devoratori ca ofteaza cu parere de rau. Tamara se uita cu ochii mari la mine fara sa zica nimic. "Puteti pleca." ne anunta Stapanul. Am facut cativa pasi spre Tamara intreband-o daca vrea sa vina cu noi. Aceasta ma intreba daca are de ales si i-am raspuns sincer ca nu dar nu trebuia sa lupte daca nu vroia. "Nu mi-l dai mie?" intreba Fred punandu-mi o mana pe umar. "E doar al meu. Dar poate iti dau voie sa i-l duci tu Stapanului. Sau sa-l torturezi. Vad eu. " am zis incpand sa rad la vederea expresiei de pe fata Tamarei. "Vorbesti serios?" intreba socata astropufa. "Da. Acum hai sa mergem." i-am spus fericita. Mergeam prin padure si printre copaci incepeau sa se vada jeturi de lumina verde si rosie. "Fir-ar! Au inceput fara noi, Fred!" am zis furioasa. "Nu te mai consuma. Se pare ca nu e singur sunt destui si pentru noi. Tu poti ramane aici Tamara sau poti sa te urci intr-un copac sa privesti lupta." spuse Fred iesind de dupa copaci in mijlocul luptei, cu mine pe urmele sale. In acel lumis se dadea o lupta serioasa. "Crucio!" am strigat catre aurorul care aparu in fata mea. "Nu-i corect eu am unul in plus ai inceput prima!" spuse Fred vrand sa para suparat. "Bine bine." i-am zis dadu-mi ochii peste cap si razand. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|