O aventura in noapte
|
22 Feb 2011, 00:07
|||
|
|||
Era din nou sambata seara si Georgya avea pofta de o plimbare nocturna. Nu mai putea sta degeaba, singura in intunericul din camera sa. Celelalte fete dormeau si Cercetasa nu dorea sa le trezeasca, fiind constienta ca s-ar fi terminat cu certuri urate, pentru nimic. Asa ca se duse si isi lua halatul de matase asotat cu pijamaua roz deshis si papucei informa de de porcusori. Se simte foarte comod asa. Iesi apoi din Camera de zi usor distrata. Si dupa o plimbare pe coridoare o lua pe drumul bibliotecii. Dorea neaparat sa mearga in Sectorul Interzis. Era aventura perfecta.
Ajunsa in biblioteca se stradui sa pastreze linistea, dar isi dadu repede seama ca nu era singura. Alaturi de ea mai era o fata, care se incerca sa descuie lacatul de la usa Sectorului Interzis. -"Buna! Eu sunt Georgya Potter , de la Cercetasi! Tu cine esti?" ii zise Georgya incercand sa foloseasca un ton cat mai bland cand a observat ca fata de langa ea era usor speriata. OOC: Sper ca nu este nici o problema ca am continuat eu. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|