|
22 Feb 2011, 20:58
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Fred ma zdruncina usor pentru a ma trezi,deoarece stapanul lor doreau sa le spuna noau misiune aceia de a captura un auror care hoinarea Padurea Interzisa chiar in aceste clipe.Acesta parea ca a inchis in Azkaban niste devoratori.Trebuia sa-l aduca in viata pentru a stii raspunsul la intrebari dupa Fred il tortura iar Lily sa-l omoare spre supararea celorlalti devoratori care incepura sa ofteze.La semnalul stapanului lor toti inceputra sa o ia la fuga prin padure,cand la un moment dat niste tipete si lumini se vedeau in adancul padurii.Lily imi spuse sa ma urc pe creanga pentru a vedea mai bine lupta iar Fred ii spuse lui Blake sa ramana cu mine pentru a nu patii nimica in timp ce ei alergau catre ceilalti.M-am urcat cu Blake pe ramura rezemandu-ma de corpul sau privind de sus totul perfect,am atins bratul cu semnul sau cand acesta incepu sa tipe la mine facandu-ma sa tresar.
“-Trebuie sa stau aici cu tine!”ofta acesta.
“-Poti sa mergi si tu nu te oblig sa ramai aici.”m-am incruntat.
“-Da cum sa nu.”tipa furios Blake lovindu-ma in spate facandu-ma sa cad pe creanga tipand de durere din cauza piciorului care parea rupt.L-am vindecat in cateva secunde ridicandu-ma si scotandu-mi bagheta afara si rupand creanga care il facu pe devorator sa cada in picioare acesta isi folosi puterile pentru a ma izbi puternic de copaul din spatele meu tinandu-mi strans incheieturile maini deaspura capului meu.Ma tinea asa de strans incat printre degetele sale se puteau vedea picaturi de sange.Eram foarte surprinsa de gestul sau.
“-Daca nu ma lasi in pace te...omor.”am tipat ultimul cuvant incercand sa ma eliberez din stransoarea sa foarte puternica.
“-Nu mai spune...cine e tipul cel rau aici?”spuse Blake furios strangand si mai tare,un tipat imi iesi pe gura cand am fost intrerupta de sarutul sau strangand cu fiecare secunde si mai mult facand durerea insuportabila.
“-Blake mai usor o vei omora.”spuse Fred venind la noi dandu-l la o parte pe devorator de pe mine imediat ce ma lasa cazusem in genuchii in timp ce imi priveam mainile sangerand si tremurand.Lily veni la noi oprindu-se cand vazu incheieturile mele si manile lui Blake pline de sange.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|