Necesitatea de a face ceva
|
22 Feb 2011, 22:59
|||
|
|||
Bell tresari, privind'o ingrijorata pe Ramona; parca vroia sa o intrebe daca se referea la ele, dar baiatul tocmai "trecuse" la propriu prin ea. Deci, ar fi fost cam urat din partea lui sa o observe. Se gandi ca probabil erau in fata unor amintiri; iar in amintiri, oamenii ce apartin trecutului nu le vad. Poate asa si era..sau cel putin, asta spera. Oricum, nu il cunostea pe acel astropuf. Parea mult mai..modernizat.
"-Haideti, nu va mai ascundeti!" mormai el. Din spatele lui se auzira cateva chicoteli, iar o Pelerina Invizibila fu data jos, dezvaluind siluetele zvelte a doua fete. Erau gemene - aceeasi inaltine, aceeasi constitutie plapanda, aceeasi ochi albastri si acelasi par negru ca abanosul. Tenul alb, aproape ca de portelan, stralucea feeric in intuneric. "-Ti'a luat ceva timp, Nate" sopti una din fete. Tanarul zambi; le privi pe amandoua cu glasul pierdut. "-Nici acum nu ne deosebesti, nu?" ofta cealalta geamana. Bell si Ramona incepura sa rada; vesnica problema a gemenilor identici. "-Eu sunt Olivia" murmura prima fata. "-Iar eu June" continua cea dea doua. "-Stiu ca sunteti la Cercetasi!" mormai astropuful, incercand sa se apere. "-Nu e de ajuns, Nate" chicoti Olivia, dandu'si ochii peste cap. "-Lasati asta la o parte..l'ati adus?" sopti baiatul, privind in jur. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Frate , frate , n-ai ce-i face ... | James Smith | 4 | 2,144 |
06 Feb 2011, 14:34 Last Post: James Smith |
|
Necesitatea de cuvinte | Alice Swan | 11 | 3,294 |
24 Oct 2010, 11:09 Last Post: Bell Evans |
|
Nevoie de a face rau. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,231 |