Plimbari si tablouri
|
23 Feb 2011, 00:24
|||
|
|||
Tocmai ma intorceam de la biblioteca scolii,imprumutasem o carte pentru ora de farmece imi placea sa o iau inainte cu lectia,iubeam aceasta materie.Singurle ore care imi placeau cel mai mult erau 'Farmecele' si 'Previziuni despre viitor'.Memoram fiecare cuvant din carte cu speranta ca imi va intra ceva in capul meu.Dar fiind cu ochii in aceasta si mergand pe coridoare lovisem o persoana cazand pe jos cartea alunecand pe podea la cativa metri.Ma ridicasem de pe jos scuturandu-ma de praf ajutand-o pe fata sa se ridice.Mi se parea foarte cunoscuta pana cand am spus:
"-Esti Belle de la Ochi-de-soim!"i-am zambit fetei. "-Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine dar ma cheama Tamara."am spus eu. Belle se uita la mine incruntandu-se dupa zambindu-mi parea ca isi aduse aminte de primul sau an la Hogwarts in expres cand am fost in acelasi compartiment cu Bell si Ema. ooc:sper sa nu te superi ca am continuat eu Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plimbari Nocturne | Alice Morris | 6 | 1,333 |
06 Jan 2011, 19:34 Last Post: Veronique A. Dupont |