Quiz-Care dintre Viperini esti?
|
28 Dec 2007, 21:06
|||
|
|||
1)Obligatoriu...Ce culoare preferi?:
a)Verde(nu exista semn de intrebare,doar este un test despre Viperini nu?)<--- b)Negru.Ai unde te ascunde c)Rosu d)Argintiu e)Negru.Sunt evil sa nu uiti 2)Si animalul favorit?(Ai unul?) a)Da.Dar nu-ti spun care<--- b)Nu c)Da,dar mereu imi schimb preferintele d)Sarpe sau o mangusta.Nu pot sa aleg e)Serpii.Taratoarele de orice fel sunt preferatele mele 3)Ce mananci la pranz? a)Lucruri pe care le-am gatit eu.Imi place sa gatesc b)Aproape orice.Nu conteaza c)Ai niste ciocolata? d)Nu-mi judeca gusturile e)Mancare.Mancare care este preparata si servita.Desteptule!<--- 4)Ce cantec preferi? a)Intregul album Crucible(Chiar crezi ca o sa aleg un singur cantec doar pentru ca asta o cere testul?) b)Goldberg de Bach(Daca zici muzica de Incuiati o sa te transform intr-o nevastuica.Si nu glumesc) c)HP soundtrack d)Ce se mai zice cu ciocolata aia?<--- e)Ceva sinistru...Nu zic ce 5)Ce alegi: a)Ocean b)Piatra c)Furtuna<--- d)Munti e)Turn 6)Ce alegi(Din nou): a)Interior b)Complex<--- c)Pace d)Conflict e)Rau 7)De ce esti la Viperini? a)Glumesti?Sti care este numele meu? b)Fiindca exista excepti de la reguli c)Cat timp ai?Am un raspuns lung d)Oh,nu stiu daca pot sa scriu o lista cu raspunsurile mele.Vrei un eseu? e)Nu stii cine sunt EU????!!!Tacati fleanca Incuiatule...<--- 8)Descrieti modul de viata: a)Intunecos si comfortabil<--- b)Intunecos si inspaimantator c)Inalt si cu sens(WTF?) d)Intunecos si convenabil e)Intunecos si linistit.Exceptie.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|