Necesitatea de a face ceva
|
23 Feb 2011, 18:04
|||
|
|||
Nu stia de ce, dar avea o presimtire ciudata in ceea ce privea micutul medalion; putea sa jure ca il mai vazuse undeva. La cineva apropiat din castel..la o prietena, probabil, pentru ca era destinat unei fete. Insa nu reusea sa'si aminteasca la cine. Pufni incet, gandindu'se ca probabil existau mii de copii ale aceluiasi pandantiv in intreaga lume. Dar totusi - de ce il platise?
Poate nu era al lui; poate gemenele il furasera. "-Oare al cui e?!" sopti ea. Ramona ridica incet din umeri. "-Nu cred ca este al lui" remarca aceasta. "-Asa m'am gandit si eu; daca era al lui, de ce l'ar mai fi platit?!" mormai Bell. Era aiurea; iar camera devenea din ce in ce mai infricosatoare. Baiatul atinse incet partea superioara a medalionului si ofta; il dechise, privind continutul sau. Fetele se apropiara, astfel incat acum priveau peste umarul lui. "-E o fotografie!" remarca Ramona. "-Dar cine sa fie in ea?" medita Bell. Era o fata blonda, cu ochi caprui si ten usor bronzat. "-Poate e o prietena..sau sora lui" medita Mona. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Frate , frate , n-ai ce-i face ... | James Smith | 4 | 2,144 |
06 Feb 2011, 14:34 Last Post: James Smith |
|
Necesitatea de cuvinte | Alice Swan | 11 | 3,292 |
24 Oct 2010, 11:09 Last Post: Bell Evans |
|
Nevoie de a face rau. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,231 |