Unknown requirements.
|
23 Feb 2011, 18:54
|||
|
|||
Eveline se intoarse si o vazu pe Belle ca intra inauntru.Un zambet i se intinse pe toata fata cand o vazu,se stiau de dinainte ca Belle sa vina la Hogwarts.
-Hei Ev! zise Belle fericita -Hei Belle.Ce faci? intreba Eveline punand cartea deoparte -Am simti nevoie sa ma plimb putin.Tu? intreba aceasta asezandu-se pe canapea -Probabil ca la fel.Vroiam sa fiu intr-un loc linistit zise Eve uitandu-se pe fereastra -Si camera de zi a Cercetasilor nu e de ajuns? chicoti Belle -Ahh ba da.Doar ca simteam nevoia sa fiu doar cu o persoana zise Ev ridicand din umeri -Deci asa arata Camera Necesitati mormai Belle uitandu-se in jur. -Intr-un fel.De obicei se transforma in necesitatea pe care o ai pe moment zise Eveline. -Grozav zise Belle cu admiratie. -Dec nu am avut ocazia sa vorbim pana acum.Spune-mi mai multe despre tine o indemna Eveline zambindu-i. OOC : nu-i nici o problema cu faza aia ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|