Thread Closed 
Plimbari si tablouri
24 Feb 2011, 12:21
Mi-am dat ochii peste cap,eram mai mare decat Belle care era in anul patru iar eu in anul sase nu doream sa trec asa de repede in anul sapte mai aveam multe lucruri de facut la Hogwarts,era prea rapid.Am intrebat-o pe Belle daca doreste sa ne plimbam pe coridoare pentru a ne cunoaste mai bine nu prea avusem sansa in expresul Hogwarts...galagia si pisoiul Buky al fetei alergand prin compartiment in incercarea de al prinde.Eram putin cam obosita dar mai bine stateam cu aceasta fata decat sa imi pierd vremea prin turnul astropufilor uitandu-ma pe pereti ascultand conversatiile despre baietii sau haine ale celorlalte fete.

"-Ce mai faci tu?"i-am zambit.
"-Cautam si eu ceva de facut?"spuse Belle.
"-Vrei sa ne plimbam"am raspuns.

Aceasta clatina usor din cap in semn ca 'da'.Aveam senzatia ca cineva ne urmarea am privit in urma mea dar nu era absolut nimeni,am ridicat din umeri mergand inainte cautand un subiect de discutie,cand imi trecu ceva.Nu stiam cum va reactiona la asta dar doream sa stiu ce gandea despre acestia.
"-Belle ce parere ai de devoratori ai mortii?"am murmurat.Aceasta facu ochii mari speraita tresarind la ultimele cuvinte.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Plimbari si tablouri - by Belle Marie Snowdrop - 22 Feb 2011, 14:53
RE: Plimbari si tablouri - by Astrid Lovegood - 12 Apr 2011, 21:30
Re: Plimbari si tablouri - by Rachelle Hathaway - 24 Feb 2011, 12:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Plimbari Nocturne Alice Morris 6 1,343 06 Jan 2011, 19:34
Last Post: Veronique A. Dupont