Plimbari si tablouri
|
24 Feb 2011, 13:26
|||
|
|||
Acum stiam de ce ma simteam urmarita in spatele nostru aparun un baiat pe nume Oliver de la astropufi,il mai vazusem prin turn dar nu prea aveam timp sa il cunosc asa de bine...poate acuma era momentul.Acesta imi rapsunse la intrebarea mea despre devoratori ii facu lasi increzuti dar puternici.De cand imi petreceam timpul cu ei chiar imi schimbasem parerea asta credeam si eu dar acuma nu.Chiar erau prietenosi si de treaba.
"-Eu sunt Tamara si ea e Belle."i-am zambit baiatului. "-Eu nu cred asta despre devoratori!"aproape am tipat punandu-mi mana la gura cerandu-mi scuze. Nu doream sa dau prea multe detalii deoarece sigur o incurcam daca afla careva ca imi petrec zilele cu ei si ca imi dau intalniri cu unul,atunci incheieturile mele incepura sa arda de durere,imi aduseam aminte de o noapte in Padurea Interzisa cand aproape era sa mor din cauza semnului lui de pe brat. "-Daca ajungi sa ii cunosti sigur iti va placea sa ii ai prin preajma."am zambit. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plimbari Nocturne | Alice Morris | 6 | 1,341 |
06 Jan 2011, 19:34 Last Post: Veronique A. Dupont |