`Rain.[^]
|
24 Feb 2011, 23:17
|||
|
|||
"Nu nu am terminat. Ma duc sa-l prind pe ala." am zis uitandu-ma rece la Blake. Tamara si Fred obseravara tensiunea din glasul meu. Fred si Blake venira dupa mine.
"Singura." am zis pe un ton glacial. "Tamara daca mai fac un pas iti dau voie sa-i lipesti de copaci." i-am zis Tamarei scotand brusc bagheta si plecand din acea mica poienita. Am plecat printre copaci dar nu eram atat de departe si l-am putut auzi pe Fred intreband: "Cine a ranit-o in halul ala?" "Nu conteaza e mort am avut noroc de Blake." am strigat nervoasa de dupa copaci. Am ramas acolo plangand cand l-am auzit pe Fred strigandu-ma. Am plecat repede in mijlocul luptei, nu vroiam sa se lupte cu Blake. "Avada Kadavra!" am strigat catre un Auror care imi iesi in cale. Eram foarte nervoasa si omoram fiecare Auror care statea in fata mea. Ajutata si de ceilalti devoratori aurorii fusesera omorati pana la ultimul. "Crucio!" am strigat eu catre el. Acesta se prabusi la pamant, gafaind. M-am apropiat in fuga de el si i-am dat cu piciorul peste mana in care i se afla bagheta. Aceasta ii zbura din mana si un alt devorator o luase si o rupse in bucatele. L-am luat de gluga robei ridicand-ul de la pamant. "Misca." i-am spus tinandu-i bagheta in spate. "Esti puternica pentru o fata asa micuta." se auzi un ton batjocoritor de dupa copaci. Era Blake. "Ce vrei?" l-am intrebat trecand pe langa el. "Vroiam sa-mi cer inca o data scuze pentru ceea ce era sa fac si vroiam sa-ti multumesc pentru ca nu m-ai dat de gol. Cred ca Fred m-ar fi omorat." spuse acesta venind dupa mine. "Oare niste simple scuze te ajuta, Blake, asa crezi?" l-am intrebat pe un ton rece. "Se pare ca nu." spuse acesta pe un ton cat se poate de bland. "Frumoasa prada." spuse Fred razand in hohote cand am ajuns in poienita. "Multumesc. Acum trebuie sa mergem la Stapan." i-am spus zambind. "Pot sa-l iau eu de aici? Si asa tu ai placerea de a il ucide." L-am impins pe auror in bratele lui Fred spunandu-i ca e numai al sau. Am intors capul in alta parte cand Blake si Tamara incepura sa se sarute iar. Fred cand imi observa gestul incepu sa rada zicand in reptomita: "Ei si tu acum! Lasa-i sunt fericiti." "Inteleg ca sunt fericiti dar poate pe cat sunt de fericiti ar putea sa fie si mai discreti." Fred se uita incruntat la mine. "Glumeam. Ma bucur asa de mult ca s-au impacat."am zis razand. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|