|
25 Feb 2011, 00:03
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily imi ceru nervoasa daca cei doi vor mai face vreun pas sa ii trantesc de copacii pentru a nu mai face nici un pas dar desigur ca Blake venii la mine rugandu-ma frumos mangaindu-mi fata cu varfurile degetelor,acesta zambi sarutandu-ma pe frunte alergand in directia in care o lua Lily.Fred veni la mine fara sa spuna nimica atunci am oftat dandu-i voie sa plece dupa prietena sa care cine stie ce dorea sa faca asa furioasa cum era.Timp de cateva minute am stat singura,oftand uitandu-ma in jurul meu dar plictiseala era asa de mare incat m-am dus si eu dupa ei.Lily ii puse in brate lui Fred prada pentru a o duce la Stapanul lor,acestia o luara inainte dar cand sa fac un pos Blake ma trase de mana punandu-si palmele sale pe obrajii mei incepand sa ma sarute iarasi atunci i-am auzit pe Lily si Fred vorbind in reptomita pentru a nu pricepe noi ceva.
“-Nu e corect...nu stiu reptomita!”am tipat dupa ei razand.
“-E vorba de noi...te stiu eu Lil”spuse Blake luandu-ma de mana plecand dupa ei.
Poti sa stai si tu cuminte?”am chicotit.
“-Dar...”pusem o privire serioasa ca al unui parinte care isi certa copilul cand lua o nota mica.”Bineee.”spuse acesta suparat sarutandu-ma iarasi.
“-Va aud!”spuse Lily razand.
Dupa cateva minute de mers prin padure ajunsem in aceeasi poienita unde ii astepta stapanul lor,cand vazu prada din mainile lui Fred zambi luandu-l incepand sa il tortureze si sa ii puna intrebari despre ceea ce stia.Cand am auzit un tipat mi-am astupat urechiile inchizand si ochii speriata.Nu prea imi placea ceea ce vedeam faceam cate un pas in urma mea pentru a o rupe la fuga prin padurea interzisa nu doream sa o parasesc doar sa astept sa termine ce avea de spus atunci Blake aparu in fata mea privindu-ma furios,asa era cand incercase prima oara sa ma omoare,incepusem sa tremur toata facand pasii in urma mea.
“-Tamara ma parasesti?”spuse acesta incruntandu-se apropiindu-se de mine foarte repede,cand simitem atingerea sa am inceput sa tip iar el sa rada.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|