In cautarea luminii
|
25 Feb 2011, 11:54
|||
|
|||
Stapanul o privii pe Lily magaindu-i chipul cu mana sa cadaverica.Aceasta tremura sub mana lui.Ii intinse mana ajutand-o sa se ridice.Am simtit cum o gelozie neexplicabila imi napadi intreg trupul.
"Frumoasa de Lily isi doreste atat de mult sa ii faca pe plac Stapanului,ce sa fac eu cu tine!"Spuse acesta in timp ce se apropia din ce in ce mai mult de ea respirandu-i parfumul.Imi strangeam pumnul puternic simtind ca imi doream mai mult ca niciodata sa omor pe cineva. "Bine Lily tu vei fi cea care il va ucide pe Potter asa ca fa-o cum as fi facut-o eu!"Spuse acesta sarutand-o pe frunte.Aceasta ii zambii din tot sufletul se vedea ca era fericita si pana la urma cine eram eu sa ii distrug aceste momente.Am ramas in tacere auzind o voce in capul meu. "Esti geloasa nu e asa?"Vocea era identica cu ceea ce acum multi ani imi patrundea in cap spunandu-mi ceea ce nu vroiam sau vroiam sa aud.M-am intors spre Stapan acesta ma privea lung zambind.Mi-am inchis mintea ramand cu ochii pe Potter care se resemnase. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 4,161 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |