In cautarea inelului
|
26 Feb 2011, 13:00
|||
|
|||
Ramona se ridica in picioare si intinse mainile, curajoasa, spre a ridica animalul sau obiectul ce le impiedica sa inainteze.
Cercetasa, desi isi trase mainile inapoi, cu o repeziciune uluitoere, o indemna si pe Ema sa incerce. Soimeanca intinse mainile, hotarand ca nu e nimic periculos in asta. „-Arde!” tipa Ema sarind in picioare. „-Asta e ciudat. Pe mine ma inteapa!” raspunse Ramona cu o alta exclamatie.„ Dar am putea sa-l ducem, cu o vraja de plutire pana la Ingrijitorul Padurii, ce parere ai?” „-Este o idee buna, dar nu ar trebui sa implicam si alte persoane, sti asta!” zise Ema cu o urma de regret in glas. „-Haide! Nu cred ca Hagrid ne-ar parî directorului!” spuse Ramona uitandu-se induiesator la Ema. „-Nu de el imi e mie teama!... pur si simplu ne-ar putea vedea cineva, si si-ar da seama ca planuim ceva.” continua soimeanca. „-Dar ce am putea face cu creatura asta?” intreba cercetasa. Wingardium Leviosa se auzi din spatele Ramonei. La auzul acestei incantatii, Ema intinse mana, parca speriata, si dadu din cap dezaprobator, semn ca vraja nu functionase. Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea luminii | Alice Swan | 27 | 4,205 |
26 Mar 2011, 22:02 Last Post: Odette B. Malfoy |