La multi ani, Iss! >:d<
|
26 Feb 2011, 02:00
|||
|
|||
La multi ani, Isabella! ![]() Este ziua ta. Ziua ta de naºtere. În sfârºit poþi spune cu mâna pe inima cã ai 1X aniºori. [;; ) ] Vreau ºi încerc sã iþi transmit prin acest mesaj un cãlduros "La mulþi ani!". Fie ca tot ceea ce iþi doreºti sã devinã realitate. Fie ca orice zi din viaþa ta sã fie plinã de dragoste, bucurie ºi împliniri. Fie ca ºi urmãtoarele 86 de aniversãri sã le sãrbatoreºti alãturi de persoanele pe care le iubeºti cel mai mult. Fie ca toate acestea sã se îndeplineasca iar tu sã fii fericitã în orice secundã a vieþii, pentru cã nu ai motive sã fii tristã. Vreau ca aceasta zi sã fie una specialã, mai specialã decât este deja. Vreau ca tu sã zâmbeºti ºi sã râzi ºi sã uiþi cã ai fost vreodatã tristã. Vreau sã fii înconjuratã de prietenii tãi cei mai buni, de cei care te inteleg, de cei care rad alãturi de tine ºi plâng alãturi de tine. De toþi cei care þin la tine. De asemenea, vreau sã iþi reamintesc cât de mult þin eu la tine. Cât de mult te iubesc. Sper ca în ultimele 10 luni ai fost la fel de fericitã pe cât am fost ºi eu. Vreau sã iþi multumesc pentru tot, pentru ceea ce eºti, pentru ceea ce faci ºi pentru cã ai apãrut în viaþa mea. Te iubesc ºi te voi iubi mereu. La mulþi ani, Cosmina! --- Pãºeºte-þi cu zâmbete umbra ªi lasã-þi visurile sã zboare Peste dealul unde apune lumea Peste nori ºi peste zare. ªi într-un mâine îndepãrtat Ridicãþi aripile spre ele Sã le prinzi lâng-un copac Ce-þi va ºopti "eºti printre stele". Fii vocea sufletelor surde Ce n-au gãsit în vise note ªi soarele pe fructe crude Cu dinþii reci ai unei cobre. ªi zboarã ca un fluture Zboarã mai sus decât se poate zbura Iar fiecare stea sã-þi scuture Câte-o dorinþã, de ziua ta. Matt & Bells
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|