Domeniul Darkmark.Org
|
26 Feb 2011, 14:48
|||
|
|||
Dupa cum puteti vedea probabil domeniul a expirat, asa cum m-am temut. Prin urmare darkmark.org nu mai poate fi accesat momentan, ci doar darkmark.ro, vechea adresa. Timp de 9 zile de acum incolo am timp sa reinnoiesc domeniul, daca nu acesta se va sterge. Nu il voi reinnoi dat fiind faptul ca nu am 40 de euro sa cumpar un domeniul .org care de pe orice alt site il iei cu 9 euro. Forumgratuit sunt niste cretini. Astept prin urmare sa fie sters domeniul sa-l pot cumpara din alta parte la un pret cu mult redus. Sper sa pot face asta. Daca nu, singura noastra sansa este ca voi sa faceti niste donatii sa ma ajutati putin cu banii. Adica mno
un SMS de persoana ar fi de ajuns. Un SMS inseamna vreo 10 lei mno... Daca ne punem toti si trimitem cate unul, strangem bani de domeniu. Repet, asta in cazul in care nu pot sa il cumpar din alta parte. Ar fi 16 SMS-uri pt ca un SMS valoareaza 100 de credite, si pt un domeniu nou imi trebuie 1600. Asta inseamna 16 SMS-uri a cate 2,48 euro (atat costa pe factura unul). Hai sa zicem ca eu trimit 2-3-4, dar mai mult n-am cum ca nu am bani.. Va multumesc. (Sunt Raizen Isildur... mi-e lene sa intru pe celalat cont.) ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
WWW.DARKMARK.NET | Raizen Isildur | 0 | 1,538 |
11 Mar 2011, 18:15 Last Post: Raizen Isildur |