Thread Closed 
Plimbari si tablouri
26 Feb 2011, 18:07
Acest baiat Oliver vorbea foarte frumos,imi parea rau ca nu il cunoscusem mai de mult de cand pasisem pentru prima oara in scoala.Imi placea cu vorbea mai ales faza 'cu castanul din curtea Hogwartsului',chiar ma puse pe ganduri vorbele lui.Mi-am mutat privirea pe chipul Bellei acesta imi arata ca ii era foarte teama de devoratori.'Oare se intreba ca sunt unul dintre ei?Ca in acest moment as putea sa ii omor?'Si mie imi era foarte teama de aceia candva,dar sunt de treaba si glumeti cu prietenii lor,nu le-ar face niciodata rau,chiar imi placea in compania lor si mai ales a unui baiat devorator.De care nu voiam sa vorbesc cu nimeni decat cu Lily de la viperini,care spre uimirea tuturor din scoala imi era prietena buna.

"-Ce frumos vorbesti Oliver." i-am spus eu baiatului.
"-Scuze Belle ca te-am speriat."m-am scuzat eu,zambind din coltul guri.
"-Stiu ca am mai intrebat despre devoratori dar..."nu imi continuasem propozitia de frica pentru a nu da prea multe informatii despre ei daca ar afla sigur s-ar supara pe mine si nu mi-ar mai vorbi niciodata,mai bine taceam.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Plimbari si tablouri - by Belle Marie Snowdrop - 22 Feb 2011, 14:53
RE: Plimbari si tablouri - by Astrid Lovegood - 12 Apr 2011, 21:30
Re: Plimbari si tablouri - by Rachelle Hathaway - 26 Feb 2011, 18:07

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Plimbari Nocturne Alice Morris 6 1,341 06 Jan 2011, 19:34
Last Post: Veronique A. Dupont