Un bal de Craciun 2007
|
29 Dec 2007, 14:52
|||
|
|||
OOC : am vorbit cu Ginny P pe mess si am primit acord sa continui... continuarea nu le priveste nici pe Ginny W, nici pe Ginny P, dar nici pe Harry...
BIC :" Cee... rochie kawaii ai, Sakura... " sparse Julia tacerea dupa cateva momente. " Arigato, Julia!... " multumi Sakura. Tacere... Harry o privi lung pe Julia... apoi isi intoarse privirea in pamant... La fel facura si Ginny P, si Ginny W... Toti patru rosira... " Aoleu, ce tacere mormantala pe-aici... hey, e o party... distrati-va! " izbucni Sakura, inocent indreptandu-se spre ringul de dans... Dar cantecul se terminase... " Mersi pentru dans... " Sam il privi admirativ pe Draco... dar acesta se uita inspre scarile ce duceau la bai. Cineva le urca zgomotos... " Ahem... Draco?... " " ... " Un cineva... poate nu prea lipsit de importanta... " Draco? " " ... " Si fugi, fara sa tina cont de ce se lovea sau de opinia celorlalti... pelerina lui neagra era singura care-l putea simti cum tremura... Usa baii fetelor se tranti puternic... Nici un geamat... Nici un planset... Doar... ras cristalin... Si... gafaieli zadarnice... " Eram sigura... " " ...?... " " ...ca vei crede ca plang... " " ...?... " " Draco, nu-s chiar atat de fraiera... " Inghiti in sec... Prinse glas... " ... A zis cineva ca esti fraiera? " zise el ragusit. " Ah, nimeni... doar mica ta partenera... " " ... " " Si ignoranta ta specifica, desigur... " completa ea. " ...Ignoranta mea n-ar putea spune asta... " " Corect... ignoranta ta tace si inghite... " " ... Si cam ce-ai vrea sa fac, sa-ncep sa tip? " se ratoi Draco. " O, nu, nimeni nu-ti cere sa tipi... nimeni nu-ti cere nimic... " " Atunci?... " " Atunci de ce-ai venit dupa mine? " " Fiindca nu-s ignorant... " " Ah... conversatia noastra se-ncurca... " Julia se plimba de-a lungul baii, cu spatele la el... " Pai, tu ai incurcat-o... " rase Draco... " Mda, bine ca incurc eu totul... " " Vrei sa spui ca eu incurc totul? " " De unde vrei sa stiu... " " ... " " Daca n-ai venit sa-ncurci totul, atunci pentru ce ai venit? " facu Julia, aprinsa in discutie. " Ca sa DEScurc totul... " o calma Draco. " Si ce-ai de descurcat? Vezi, din nou ma crezi fraiera... crezi ca n-am prins tactica? " " ... Credeam ca... " " Plang... mda... " " Pai, da, asta credeam... multi plang dupa mine... " facu el mandru. " Uh... ce-ti detest orgoliul... " zise Julia dezgustata.. " ... E orgoliul de care nu vrei sa te desparti... " " ... " " Cel putin... asta ai spus acum ceva timp... " " Si tu ai zis la fel... " sari ea, aparandu-se. " Si sustin ce-am zis... " Se blocara pentru o clipa... " Bine... acuma, intoarce-te si distreaza-te la bal... " zise ea. " ...?... " " Ce-ai auzit... du-te... " " Si... tu...?... " " Eu asta am sa fac... te sfatuiesc sa faci la fel... du-te... " " ... " " Bine... ma duc eu prima... " hotari fata. Cu capul sus, pleca prin usa intredeschisa... El nu se clinti... Intr-adevar... peste cateva momente... " Am uitat sa-ti spun sa ... " N-apuca sa termine... Un sarut ii fura cuvintele... Dar... mandria o facu sa iasa din stransoare... Doar un singur lucru apuca sa-i mai spuna... " Discutam noi dupa... " OOC : uhu ![]() ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cel mai frumos brad de Craciun | Lyra Dust | 10 | 3,590 |
07 Jan 2008, 22:34 Last Post: Hermione Anne Granger |