Ucigasul din Umbra
27 Feb 2011, 16:11

Capitolul I - Interviul

In drumul meu spre casa primarului m-am tot chinuit sa imi dau seama ce inseamna biletul din stilou, ceea ce era cert este ca apartine unei familii Grey, cel putin asa cred, asta am inteles din initialele mamei posesorului, A.G., oricum nu trebuie sa ma gandesc la asta, cel putin nu acum, nu astazi, doar am jurat ca astazi nu voi avea probleme, nu ?
Ajunsa la resedentina domnului primar Wesley, un individ narcisist si mincinos daca ma intrebati pe mine, dar nu am de ce sa nu-l interoghez, oricum stiu sa fac lumea sa fac ce doresc eu, doar din intrebarile pe care o sa le adresez.
-Buna ziua, domnule primar Wesley ! il salut eu gentil asteptand sa ma invite in casa.
-Buna ziua, Enn’ ! Spune-mi George si intra, te rog, spuse primarul la fel de narcisist si inganfat ca de obicei.
-Foarte bine, George ! chitaiam eu subtil . Deci, unde mergem ca sa facem interviul? Intreb eu nestingherita asteptand un raspuns din partea lui George.
-In sufragerie, mentiona George. Ce nepolitos sunt, doresti o cafea, un ceai, un pahar de suc ? ma intreba renuntand un pic la aerul narcisist caracteristic acestuia.
-Nu, multumesc, un pahar de apa daca doriti, spusem eu eleganta.
-Desigur !
Raspunse primarul simtindu-se jignit, poate pentru ca nimeni nu il mai rugase sa-i ofere ceva ce el nu avea, sau cel putin nu stia daca are in casa.
M-am ridicat sa ma uit prin sufrageria care semana ca biblioteca unui scriitor celebru, in scurt timp m-am apropiat de o vitrina in care am zarit initialele A.G., dupa cateva clipe am observat ca este vorba despre cetatenii de onoare ai orasului, iar in dreptul initialelor scria „Alexis Grey – Cetatean de onoare a trei orase diferite”, doream sa ma mai uit, dar in acel moment George intra in camera cu doua pahara cu apa minerala, sorbisem o gura dupa care am inceput interviul pentru ziarul orasului.
M-am asezat comod pe canapeaua in stil clasic rosie cu imprimeuri florale, in timp ce in incapere mirosea minunat a liliac, nu mi-am dat seama ce era in prima faza, dar dupa ce am deschis mai bine ochii am observat ca George a inceput sa fumeze o tigara, care avea invelisul din hartie si filtrul purpuriu, care spre deosebire de tigarile obisnuite emana un parfum imbietor. Una dintre intrebarile ce aveam sa le pun era de ce fumeaza si de ce a ales tigarile cu miros aromaterapeutic.
-Domnule primar, de ce fumati ?
-Ei bine, am inceput sa fumez in tinerete, la varsta de 16 ani eram dependent, iar la 18 ani am intalnit niste tigari aromaterapeutice care mau ajutat si inca ma ajuta in problema mea cu fumatul.
Am continuat sa-i pun intrebari legate de tinerete si copilarie, pana cand am ajuns la intrebarea care ma macina pe mine, dar bare pe el.
-Domnule primar, mai am inca o intrebare si va voi lasa in pace.
-Foarte bine domnisoara Bannet. Care este aceasta intrebare ?
-Intrebarea este legata de candidatura dvs. la primaria orasului nostru mult iubit, ce legatura are domna Alexis Grey cu orasul nostru ?
Ultimele cuvinte care le-am pronuntat l-au facut pe George sa tresara si sa transpire neincetat.
-Nu stiu de unde ati aflat domnisoara Bannet despre doamna Grey, dar va rog sa plecati acum !
In acel moment chipul narcisit, egoist si mandru al primarului disparuse, ramanand doar teama si ingrijorarea pe fata dansului, mi-am adunat lucrurile si am plecat gandindu-ma ce legatura are aceasta Alexis cu Shadow Hill, si mai ales ce legatura are fiul sau cu acest oras ?

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ucigasul din Umbra - by Robert Eric Smith - 27 Feb 2011, 13:26
Re: Ucigasul din Umbra - by Rachelle Hathaway - 27 Feb 2011, 14:38
Re: Ucigasul din Umbra - by Robert Eric Smith - 27 Feb 2011, 15:00
Re: Ucigasul din Umbra - by Robert Eric Smith - 27 Feb 2011, 15:03
Re: Ucigasul din Umbra - by Robert Eric Smith - 27 Feb 2011, 16:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post