Thread Closed 
In cautarea luminii
27 Feb 2011, 16:34
Stapanul se apropie de mine si imi mangaie chipul. Mana sa era foarte rece ca a unui cadavru. Apoi imi intinse mana sa ma ridic.
M-am ridicat incet tremurand de emotie. Credeam ca va incepe sa rada de mine, dar in schimb acesta se apropie mai mult de mine. Spuse ca il pot omora pe Potter, dar sa o fac asa cum ar fi facut-o el. Intodeauna mi-am imaginat ca Lordul Intunecat nu l-ar omora usor pe Potter ci l-ar ucide in chinuri.
"Promit ca nu te voi dezamagi." am zis zambind. M-am intors spre ceilalti devoratori. Puteam sa observ pe fetele lor ca nu prea le convenea acest lucru dar nu imi pasa. Nu le-am dat atentie m-am concentrat pe Potter care se ridica in picioare.
Mi-am ridicat incet bagheta spre capul lui. Acesta o tinea inca jos.
"Nu e nevoie sa faci asta." spuse Potter.
"Crucio!" am strigat intreptand bagheta spre cicatricea in forma de fulger de pe frunte.
Potter cazu in genunchi urland si tinandu-se cu mainile de cap. Mi-am intors putin privirile spre Stapan. Nu stiam daca incepusem bine, dar oricum nu credeam ca Lordul Intunecat ii dorea o moarte usoara. Stapanul imi zambea si imi facu semn sa continui.
"Crucio!" am strigat inca o data dar Potter isi mai adunase fortele respingand o parte din blestem.
Cand am vazut ca Potter a respins o parte din blestem si nu l-a afectat atat de tare m-am panicat putin. Poate nu eram suficient de puternica. Poate ca eu voi fi cea care avea sa moara.
"Stupefy!" am strigat izbindu-l pe Potter de un copac. Am inceput sa ma misc mai repede vrand sa-l iau prins surprindere.
"Crucio!" am strigat pentru a treia oara. De data aceasta nu mai fusese pregatit. Blestemul il lovi in totalitate. Potter cazu pe jos urland.
Am folosit blestemul "Cruciatus" asupra lui pana cand pe frunte ii aparura stropi de sange.
Cicatricea ii era rosie si din ea proveneau acei stropi de sange.
Ma gandeam daca sa mai continui sau sa-i pun capat acum. L-am lasat pe Potter sa mai respire putin apoi m-am intors spre Alice, care ma privea cu atentie. I-am zambit apoi m-am uitat la Stapan.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
In cautarea luminii - by Alice Swan - 04 Feb 2011, 14:43
RE: In cautarea luminii - by Alice Swan - 25 Mar 2011, 17:35
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 06 Feb 2011, 15:33
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 06 Feb 2011, 17:35
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 08 Feb 2011, 00:21
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 10 Feb 2011, 19:15
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 14 Feb 2011, 18:22
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 15 Feb 2011, 19:14
Re: In cautarea luminii - by Alice Swan - 18 Feb 2011, 17:51