`Rain.[^]
|
27 Feb 2011, 17:38
|||
|
|||
Vraja cercetasei ma facu sa cad la pamanat dar ma si enerva la culme. M-am ridicat repede cu bagheta ridicata, si am inceput sa merg spre ea. Fata scoase un tipat mic. Fred intinse o mana spre mine vrand sa ma opreasca dar am dat-o repede la o parte inaintand.
Ajunsa in dreptul fetei care era in genunchi in fata mea am luat-o de par ridicand-o la nivelul meu. "Nu pentru asta ti-am dat eu bagheta, papusa!" am tipat la ea smulgandu-i bagheta din mana. I-am dat bagheta lui Fred si acesta o lua si o baga in buzunar. Fata se uita ingorzita la mine si incepu sa planga. "In ce an esti?" o intreba Blake. "Nu va intereseaza." sopti ea printre lacrimi. Mi-am bagat bagheta in buzunarul drept al robei apoi am inceput sa caut briceagul in buzunarul stang, dar nu era ramasese la Blake. "Blake, cred ca am ceva ce-mi apartine, si il vreau inapoi." am zis cu vocea tremurandu-mi de nervi. Blake scoase din buzunar briceagul si Fred spuse repede: "Nu i-l da te rog." I-am facut un semn Tamarei sa-l tranteasca pe Fred intr-un copac. La inceput ezita apoi observandu-mi privirea ii spuse lui Fred ca ii pare rau si il tranti intr-un copac. Blake imi aduse repede briceagul. "In ce an esti si cum te cheama?" am intrebat-o pe cercetasa punandu-i briceagul in dreptul unei vene de la gat. "Anul II, Amanda." spuse ea dintr-o suflare. "Si ce cauti aici, Amanda?" am intrebat chicotind. "Lily te rog sa o lasi." spuse Fred dupa ce Tamara il elibera. M-am uitat urat la el spuandu-i ca mai trebuie sa aflu cateva lucruri. "Vroiam sa vad de ce se spune ca aceasta padure este atat de ingrozitoare." zise Amanda plangand. "Si acum te-ai lamurit?" o intreba Blake pe cercetasa. "Da! Va rog sa ma lasati sa plec!" tipa aceasta incercand sa se elibereze din stransoarea mea. Avea mainile libere si incerca sa-mi dea un pumn in stomac, uitand de briceagul pe care il tineam cu cealalta mana. L-am asezat repede in dreptul locului pe care vroia sa-l loveasca si acesta se infipse in pumnul fetei. "Nu esti atenta la toate detaliile." am zis pe un ton batjocoritor rasucind briceagul apoi scotandu-l din mana fetei. Amanda incepu sa ii roage pe ceilalti sa o salveze. "Lily da-i drumul." imi spuse Fred serios. M-am uitat urat la el aruncand-o pe Amanda la pamant. "Multumit acum?" am intrebat aplecandu-ma si stergand briceagul de roba cercetasei pentru ca eu nu vroiam sa ma murdaresc cu sangele ei. "Foarte." spuse Fred, incercand sa-mi ia briceagul din mana. "Nu ti-l dau." am spus bagandu-l in buzunar si luand inapoi bagheta. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|