Unknown requirements.
|
27 Feb 2011, 18:02
|||
|
|||
Belle murea de ras, la fel si Bell.
Ce-i trebuia Evelinei sa se bage intre vrajitoarele alea doua?! Cand incetara, Belle observa cat de ciudat se uita lumea la ele. - Stiu ca ar trebui sa stam cu Ev, ii sopti Belle lui Bell, dar trebuie sa ne imbracam ca oamenii astia. Adica nu stiu de tine, dar mi s-ar parea ciudat sa vad oameni care vin din viitor imbracati...cum suntem noi, asta daca am fi in trecut...mneah,...intelegi tu. Bell se uita la o taranca ganditoare. - Da, ai dreptate, spuse aceasta. - Eveline, a inceput Belle, vino ... huh....putin. Inainte ca cercetasa sa isi spuna parerea, Belle o trase in spate, astfel incat toate trei erau acum ascunse dupa un perete din caramida. - Trebuie sa ne schimbam in hainele lor, am soptit. Eveline intelese, iar Bell facu o vraja care le schimba pe toate in tarance din anii...ei bine, ce in ce ani erau acolo. - Ma ustura pielea! se planse Eveline. Si pe Belle o strangea ingrozitor corsetul acela maroniu si intreg costumul ii gadila cu forta pielea. Insa nu puteau purta altceva. Cel putin, nu fara sa fie descoperite. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|