|
27 Feb 2011, 18:03
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily ma ruga sa-l izbesc pe Fred de copac i-am cerut scuze in soapta in timp ce Blake ii inmana briceagul viperinei care se indrepta catre cercetasa care se uita ingrozita la ea.Ma gandeam ca nu ii va face niciun rau doar o va speria putin fortand-o sa ii spuna cateva date despre ea,cercetasa era in anul doi si o chema Amanda,Lily ii puse briceagul la gat apasand din ce in ce mai mult aceasta o apuca pe Amanda de par ridicand-o in asa fel in cat sa fie la acelasi nivel,eram asa de ingrozita si imi era asa de mila pentru biata cercetasa.I-am dat drumul lui Fred pentru a imi pune mana la gura de frica si pentru ca doream ca el sa rezolve tot dezastrul asta dar cand speram sa se va termina.Amanda incerca sa ii dea un pumn in stomac viperinei dar briceagul o oprii,Lily incepu sa-l rasuceasca in pumnul sau scotandu-l afara stergandu-l pe roba cercetasei care incepu sa planga de durere.
"-Sper sa uiti tot ce s-a intamplat aici sau Lily se va mai juca putin."spuse Blake privind-o pe viperina care ii zambise.
"-Cum poti fi asa de rau?"m-am intors cu fata la el cu lacrimi in ochii.
"-Draga sunt devorator din cate stiu."spuse Blake razand rezemandu-se de un copac.
"-Sa nu imi spui mie draga ai inteles?"am spus furioasa apropiindu-ma de el.Il auzisem pe Blake soptind in urma 'Ce a apucat-o?'mi-am dat ochii peste cap mergand la Amanda pentru a ii vindeca rana care sangera incontinuu.
"-Ohh te rog...Tamara poti sa nu mai fi asa moale?"spuse Blake rautacios.
Atunci Lily spuse ceva fiind de partea lui Blake de data aceasta.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|