|
27 Feb 2011, 23:04
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Am luat-o pe Amanda de mana mergand cu ea dupa niste copaci in spatele meu aparu Blake care o lua in brate scarbit de cercetasa care se zbatea in bratele devoratorului,acesta o tinu strans ii spusesem in soapta sa ii dea cu ceva in cap pentru ca tipa ca o disperata sa o lase in pace si tot punea intrebari cum de am ajuns eu o amarata eleva cu un devorator nenorocit care omoara persoane nevinovate,pe Blake il scoase din sartie cand ma facea ‘amarata’ ‘ciudata’ si mai ales ‘simpla’,chiar doream sa o omoare in acest moment dar pe urma aveam sa intram intru-un mare bucluc.Devoratorul a trantit-o pe jos pe cercetasa scuturandu-si hainele,m-am apropiiat de Amanda facand-o sa uite toate cele intamplate si sa mearga inapoi in Hogawarts,aceasta se ridica de pe pamant mergand printre copacii dupa ce disparu Blake incepu sa rada in spatele meu disparan.Deodata mainile lui m-au prins de talie canzand amanoi pe jos miscandu-se in asa fel in cat el sa fie deasupra mea tinandu-mi mainile deasupra capului meu zambindu-mi.
“Esti asa de frumoasa,stii asta?”spuse Blake sarutandu-ma.
“Blake.”vocea imi tremura,acesta se apleca din nou peste mine sarutandu-ma timp de cateva secunde ramanand fara aer,zbatandu-ma pentru al avertiza acesta incepu sa rada de mine cand imi vazu fata rosie de emotie.
“Trebuie sa o gasim pe Lily”am spus fara rasuflare.
“O gasim noi,pana atunci vreau sa ma servesc cu cineva in noaptea aceasta.”,spuse Blake seducator si buzele i s-au mutat pe gatul meu.Ma saruta si apoi s-a dus la urechea mea.”Te iubesc”,sopti el si ma musca usor de lobul urechii.Am tremurat.”Eh,Blake”m-am miscat incet sub corpul sau reusind sa-l dau dupa mine,i-am spus repede ca vreau sa plec lunadu-l de mana mergand in cautarea lui Lily.Dupa cateva minute de mers imi auzisem numele,ii cunosteam vocea era a lui Lily am alergat dupa ea gasind-o sprijinita de un copac langa ea fiind Fred care o saruta,Blake isi drese glasul facandu-le cu mana.
“-Puteti sa va grabiti?”spuse acesta batand din picior.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|