|
28 Feb 2011, 13:22
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily isi luxase glezna de la piciorul stang care o durea foarte mult aceasta ma ruga sa il tratez,chiar nu era foarte greu sa fac asta,imi lua doar cateva secunde dupa putea sa mearga normal dar parea sa ii placa in bratele lui Fred al ei,mi-am dat ochii peste cap intinzandu-ma pe pamant privindu-i pe cei doi sarutandu-se,mi se parea dezgustator cand ii priveam dar eram si foarte fericita ca se impacasera si ca se siteau bine unul alaturi de celalalt.Atunci cateva fulgere luminara poienita facandu-ma sa tresar si sa ma pun in bratele lui Blake tipand si inchizand ochii insapimantata acesta ma mangaie usor pe spate incercand sa isi potoleasca rasul dar nu reusi incepuse intruna sa imi spuna 'fricoasa' pana cand il lovisem asa de puternic incat tacu din gura.
"-Asta doare,amintiti-mi sa nu ma mai pun cu monstrul asta mic."spuse el uitandu-se la Fred si Lily care incepura sa rada.Atuncii mii de picaturii uda intreaga padure,tuna si fulgera speriindu-ma si mai mult,uram sa fiu uda mai ales din cauza ca picaturile erau foarte reci.Am fugit dupa un copac luandu-l si pe Blake cu mine dar era acelasi lucru am oftat puternic gandindu-ma sa ma urc pe creanga copacului dupa care ii puteam privi foarte usor pe Lily si Fred care se priveau unul pe altu.Imediat ce ajunsem sus il ghiontisem pe Blake aratand cu degetul catre cei doi indragostit,acesta smulse din copac o ghinda lovind-o pe Lily in mana care tresari.
"-Aici suntem."am tipat eu facandu-le cu mana.
"-M-am plictisit Blakie."mi-am fluturat eu genele apropiindu-ma de el atingandu-i delicat obraji dupa buzele cu varfurile degetelor dupa care sarutandu-le incet si pasional mi-am pus mana pe pieptul sau in dreptul inimi lui care batea foarte puternic la atingerea mea.Blake isi puse o mana pe fata mea mangaind-o iar cu cealalta ma ajuta sa ma ridic in asa fel in cat sa fiu deasupra lui.Atunci un chiuit se auzi in spatele meu facandu-ma sa tresar si sa ma dau de pe Blake care incepu sa chicoteasca.
"-Tamara am inteles ca te-ai plictisit dar mai lasa-l si pe Blake sa respire putin."spuse Fred razand.
"-Dar nu am nevoie de aer!"spuse acesta apropiindu-se de mine.
Atunci Lily spuse ceva:
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|