Inevitable
|
28 Feb 2011, 18:12
|||
|
|||
Cercetasa zambi trista.
"-Nu pot sa parasesc si Hogwarts'ul" raspunse ea. Asta chiar nu mai putea face; ar fi fost prea de tot. Si asa ii venea greu sa renunte. Dar fiecare lucru - in cazul ei, un lucru bun - are un sfarsit. Perioada ei se incheiase, iar acum incepea ceva nou; spera sa fie la fel de placut. Avea sa ramana ajutor in Aripa Spitalului. Mai mult, verisoara sa, Arwen si fratele sau, Lucas plecau de la Hogwarts. Deci vroia sa candideze pentru postul de profesoara de Transfigurare. "-Arwen si Lucas pleaca si ei" murmura Bell. Rosalie ramase putin socata. "-Dar..de ce?" intreba ea. "-Au primit niste oferte de munca in Germania" raspunse fata. "-Ah.." ofta tanara. "-Stiu..acolo s'au nascut. Si da'ti seama ca abia asteapta sa se termine anul si sa plece" remarca cercetasa. Stia ca ii va fi greu fara toate rudele plecate; macar ramasese Meredith. Rose terminase si plecase..acum Arwen si Lucas plecau si ei. Avea sa'i fie foarte greu sa ramana singura. Dar stia ca trebuie sa se acomodeze. Nu prea mai avea alta varianta. "-Si daca Arwen pleaca..cine va lua postul ei?!" intreba Rosalie. Bell zambi slab. "-Am sa candidez eu" sopti ea, incet. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|