Plimbari si tablouri
|
28 Feb 2011, 20:45
|||
|
|||
Oliver cobora doua trepte ale scarilor din fata noastra,ma intrebam daca dorea sa plece plictisindu-se de prezenta noastra a mea si a lui Belle sau doar avea putina treaba.Mie imi placea comportamentul sau si felul sau de a vorbii chiar ma impresiona,era foarte de treaba si prietenos pe langa ceilalti baietii ai scolii care erau foarte rautaciosi cu cei din jurul lor,unii dintre ei,mai ales cei de la casa viperinilor.Ma intrebam daca spusesem eu ceva gresit care il suparase,am ridicat din umeri uitandu-ma la Belle oftand si mergand mai departe pe un coridor lung intunecoas si sumbru.Era foarte rocoros parca emanand din peretii duri gheata de fiecare data cand vorbeai sau respirai emanai vapori,era amuzant,am chicotit usor.Mi-am pus mainile pe brate frecandu-le sperand sa ma incalzesc cat mai repede,dar fara succesc,frigul ma facu sa tremur iar dintii sa imi clantane in gura.
"-Unde ne ducem deja am inghetat."am spus eu cu vocea tremurandu-mi,oftand. "-Nu am mai fost in partea asta a scolii pana acuma."am remarcat eu uitandu-ma in jurul meu la coridorul plin de tablouri care erau rupte prin colturi,murdare si parca uitate de lume neamintindu-si nimica de ele,persoanele din acestea fiind foarte rautacioase cu noi,aruncand injuraturi si replici foarte dure,acum chiar nu ma miram ca le aruncase tocmai pe cel mai intunecat si misterios coridor al scolii. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plimbari Nocturne | Alice Morris | 6 | 1,330 |
06 Jan 2011, 19:34 Last Post: Veronique A. Dupont |