|
01 Mar 2011, 00:15
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Stateam pe creanga leganandu-mi picioarele in aer fredonanand un cantec scris de mine ultima oara pentru chitara,trecuse foarte mult timp de cand nu mai simtisem corzile fine ale chitarii lovindu-mi incet degetele.Cand un tipat sparse linistea padurii,cunosteam vocea era a lui Blake si a lui Lily care tipau intruna dupa moarte,inima imi tresari din piept de spaima cand ii auzeam,am sarit de pe creanga cazand langa genuchii lui Blake care tremurau de durere.Spaima se transforma in furie,padurea luand foc in cateva secunde scapandu-mi cateva injuraturi foarte dure facand-o pe atacatoare sa iasa afara,dupa cateva tufisuri iesi Amanda care se dadea prietena lui Jeremy devoratorul pe care il omorasem in 'Padurea lui Dean' parea ca este o devoratoare cu aceleasi puterii ca alel mele,incepu sa ma scoata din sarite.Pe obrazul lui Blake aparu o zgarietura adanca din care pierdea foarte mult sange,mi-am intors capul privind inapoi uitandu-ma la Lily care patise la fel,l-am sarutat scurt punandu-mi mana pe obrazul sau strangand mana in pumn.Ridicandu-ma si ducandu-ma la Amanda care radea de mine si de sangele de pe fata mea.Am izbit-o puternic de un copac in timp ce ea se zbatea fara succes eu mergeam catre ea razand si batand din palme scotandu-mi si bagheta ducand-o la gatul ei apasand puternic.
"-Mai fale vreun rau celor doi si te omor Amanda."i-am spus eu la ureche in soapta.
"-Hai ma lasi Tamara ce imi vei face tu?"facu o vraja care imi zgarie bratul,cei doi incepura din nou sa tipe de durere in timp ce eu gafaiam.In aceea clipa niste maini isi facura prezenta pe umerii mei,i-am privit chipul atenta era Blake.Desi inca mai era sub efectul vrajii Amandei veni la mine pentru a ma ajuta sa ma ridic de pe pamantul umed din cauza ploii care inca mai era prezenta,tunand si fulgerand puternic facandu-ma sa tresar de fiecare data,observasem ca piciorul imi era ranit din cauza cazaturi neputand sta in picioare,atunci Blake se duse langa Amanda,era asa de rapid incat nici nu il observasem plecand de langa mine.
"-Atinge-o inca o data pe Tamara si te omor."spuse acesta furios strangand din dinti din cauza dureri provocate de mica devoratoare.
"-Poti inceta cu toata drama asta?"spuse Amanda furioasa."Nu iti mai bate joc de biata fata,cine crezi ca s-ar uita la ea?"rase aceasta uitandu-se la mine.Cand auzisem aceste cuvinte parca inima incepu sa ma doara puternic simtindu-ma foarte prost,ma intepa foarte tare incat respiratia inceta iar inima sa se opreasca din batut.
"-E adevarat?Tu te joci cu mine Blake?"am spus eu fara suflare.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|