Nightfall
|
01 Mar 2011, 23:16
|||
|
|||
Am auzit-o in mintea mea pe Rose care imi spuse ca trebuie sa aflam tot despre chestia aia cat mai repede.
"Vreau sa terminam totul cat mai curand asa ca ne spui te rog ce esti?" l-am intrebat cu o voce rece. "Sunt cineva de care ar trebui sa va temeti. Va cunosc pe amandoua, va stiu toate secretele. Mai ales pe ale tale Lily." spuse acesta zambind batjocoritor. Imi inghetase inima cand auzisem ca imi stie absolut toate secretele. "Toate? Si pe ale lui Rose?" am intrebat cu o voce mica. Umbra dadu din cap in semn de da si se uita insistent la mana mea stanga. Am facut preventiv cativa pasi inapoi de teama sa nu imi ia mana si sa-mi traga in sus maneca de la mana stanga. Ar fi scos la iveala cel mai mare secret al meu: eram o devoratoare a mortii. Rose imi observa comportamentul care devenise mai ciudat. Ma urmarea cu mare antentie sa vada de ce incepusem sa ma comport asa dupa ce a zis umbra ca ne stie toate secretele. M-am uitat la ea cu atentie se citea si pe fata ei ingrijorarea ca umbra ar putea sa-i devlauie secretele. Mie oricum nu-mi pasa de secretele ei dar... daca ea ar fi aflat de al meu ar fi fost rau. "De unde stii cum ne cheama?" am intrebat indiferenta. "Stiu tot." spuse umbra chicotind. Ma enerva felul sau de a vorbi. nu vroiam sa o mai intreb nimic vroiam ca Rose sa intervina. M-am uitat la ee cerandu-i ajutorul din priviri.... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|