|
02 Mar 2011, 00:17
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Ce facusem sa merit toate astea imi amintisem de clipele din copilarie cand ceilalti isi bateau joc de mine fara niciun motiv eram ca o papusa din carpa in mainile lor,in fiecare noapte ma suiam pe pervazul din camera mea si priveam luna stralucind pe bolta cereasca in timp ce eu plangeam ca o fraiera din cauza rautatile unora si parca acuma retraiam acele momente ingrozitoare.Uram ca o intalnisem pe Amanda si ca suferam din cauza ei si prostiilor.Mi-am scos bagheta din roba strangand-o cu putere in mana mea plina de sange gandindu-ma la cea mai groaznica vraja sau chiar blestem pe care il stiam,dar decat sa moara din cauza unei vraji amarate,voiam in chinuri mai mari.
Am gafait de durere cand m-am ridicat de pe pamantul umed,piciorul ma durea groaznic de rau cand schiopatam spre Amanda pe chipul acesteai se ivi un zambet vazandu-ma in dureri.Blake ma privi pentru cateva secunde parca dorind sa ma sarute se apleca putin,parca ezitand in momentul acesta,nu mai facuse acest lucru,vazandu-i reactia am pasit inapoi un pas.Amanda incepu sa rada de fata posomorata a lui Blake cand imi vazu reactia isi infipse si mai mult unghiile in gatul ei facand-o sa tuseasca.Fred era si el langa mine dar nu prea dadeam atentie nimanui,Lily era aproape moarta de durere,aceasta incepu sa tipe cand Fred ajunse la ea in cateva secunde privindu-i ranile,mi-am mutat privirea.Am oftat puternic dandu-i mana lui Blake de pe gatul Amandei incepand sa ii vindec ranile,acesta ma privi surprins nevenindu-i sa creada ochilor.In padure inca mai ploua si fulgera,mi-am sters fata cu podul palmeii.
"-Tamara?Ce ai?O crezi pe prefacuta asta?"murmura Blake ingrijorat stergandu-mi fata.
"-Bravo micuta vrajitoare,ti-am spus sa nu ai incredere in niciun devorator,acestia mint mereu."spuse aceasta zambind lasandu-ma sa ii vinde ranile,imi atinse usor obrazul stang stramband din nas la atingerea sa.I-am lovit mana apucandu-i incheietura rasucind-o,deja ii auzeam tipatul puternic la urechea mea.
"-Amanda,ai dreptate devoratori mint oricand...si aceea esti tu!"am tipat eu infingandu-mi bagheta in locul inimi sale acesta tusi sange,care imi murdarii aproape toata fata.Rasucisem si mai mult bagheta in inima acesteia,cand cazu pe jos tipand si injurand i-am dat foc,fara sa mai spun niciun cuvant i-am intors spatele lasand-o pe mana lui Blake.O vazusem pe Lily strangand in pumn iarba de pe jos incercand sa respire,i-am atins ranile incepand sa ii le vindec,Lily imi zambi in semn de 'multumesc'
am clatinat usor din cap ridicandu-ma si plecand dupa un copac,in urma mea auzisem deja glasul lui Blake.
"-De ce pleci?"
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|