Nightfall
|
02 Mar 2011, 00:32
|||
|
|||
Nu am avut de gand sa actionez,nu aveam cum sa imi stie toate secretele,iar in fond nici macar nu ma temeam de asta: nu aveam de ce sa ma tem,nu am secrete care ar trebui ascunse cu orice pret,ceea ce nu as putea sa spun si despre Lily. Se pare ca nu este tocmai bine,dar oricum-orice ar avea de ascuns o inteleg. In tot acest timp am privit sfidatoare umbra. Chiar nu aveam de gand sa iau in considerare ce imi spune o fantoma. Nu era cineva cunoscut,nu avea ce sa stie despre mine-poate doar cate ceva din auzite-numele si cel mult casa la care am fost. Tot ce aveam de ascuns de unii si stiau altii erau secrete in siguranta: stiam ca acele persoana nu m-ar trada nici torturate si repet: nimic important. Am privit-o pe Lily si i-am facut un semn din cap pentru a-i arata ca totul este in regula. Umbra voia doar sa ne manipuleze pentru a afla ceva de noi,dar sub nicio forma nu stie nimic.
"Stii ceva? Eu nu ma tem de o forma,de o fantoma care umbla prin aer.. Nu ai ce sa imi faci,nu stii nimic despre mine asa ca vezi-ti de viata ta..ma rog,viata e cam mult spus!" Am adoptat o fire de Viperina,dar nu imi pasa in acest moment. Priveam umbra fugara cu un zambet tulburator pe chip,nu aveam sa ma misc de aici-nu aveam sa ma las influentata de nimeni si nimic. Am zambit apoi scurt catre Lily: stiam ce fac. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|