More Time.
|
02 Mar 2011, 17:02
|||
|
|||
Eram putin surprinsa de faptul ca Eveline nu stia ca am fost ingrijitoare aici,dar oricum asta s-a intamplat acum mult timp,desi amintirile nu mor niciodata,raman aprinse in sufletul meu facandu-ma sa zambesc de fiecare data cand ma gandesc la ele. Am ignorat faptul ca mai aveam putin si cadeam din nou pe ganduri si am inceput sa merg stiind ca Ev' ma va urma zambitoare. Nu stia ce aveam in gand sa fac , ceea ce ma facu inevitabil sa zambesc usor malefic apoi m-am intors catre ea tresarind gandindu-ma ca nu am crezut ca este atat de aproape de mine,chiar in spatele meu si am rostit:
"Vino,vreau sa iti arat ceva.", si am luat un trofeu micut,de aur si foarte interesant in mana fiind foarte sigura ca Cercetasa nici macar nu il observase pana acum si am citit cu mandrie: Quote: Domnisoarei Miriam Crew, pentru castigarea cupei caselor din anul .... Merite deosebite: cea mai buna Cautatoare din promotia sa. Anul nu se vedea tocmai prea bine, de aceea am facut o mica pauza,insa oricum stiam ca asta o va inveseli pe Eveline,poate chiar o va face sa se simta mandra de mama ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Oh, sweet time .. | Rosalie Vivienne Alden | 2 | 1,631 |
13 Jan 2013, 02:02 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
More time ... | Rosalie Vivienne Alden | 12 | 2,781 |
13 Jan 2011, 21:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |