`Rain.[^]
|
02 Mar 2011, 20:23
|||
|
|||
I-am multumit Tamarei printr-un zambet apoi am vazut-o cum se ridica si pleaca. M-am uitat surprinsa la ea apoi la Blake, acesta era foarte trist. O intreba imediat de ce pleaca. Tamara ii spuse ca ar vrea sa fie singura pentru cateva momente.
Blake vru sa se ridice si sa mearga dupa ea dar i-am facut semn sa o astepte. Oricum nu credeam ca Tamara era suparata pe el, nici nu avea de ce sa fie. Ranile pe care ni le provocase Amanda erau acum vindecate si ma simteam mai bine dar oasele si muschii tot ma mai dureau putin. Pe fata si pe mainile mele inca se vedeau dungi rosii de la taieturile adanci. Am oftat si m-am ridicat in picioare vroiam sa vad daca pot sa merg. Am facut cativa pasi si totul era bine. M-am uitat la Fred si i-am zambit cu caldura apoi am sarit in bratele sale incepand sa plang. Fred imi puse o mana pe cap incercand sa ma linsiteasca. "De ce plangi? Nu se mai intampla nimic acum." spuse el cu o voce blanda. "Plang pentru ca am crezut ca am sa mor. Am crezut ca nu te voi mai vedea vreodata." am spus incercand sa ma calmez. Am facut cativa pasi inapoi lasandu-l pe Fred sa mai respire. "Si eu?" intreba Blake zambind. "Ne-am facut multe griji si pentru tine." ii spuse Fred razand. I-am zambit si eu lui Blake cu toata inima imi parea foarte bine ca este in regula. Trecuse aproape jumatate de ora de cand Tamara plecase si incepeam sa-mi fac griji. Totusi eram mai calma decat Blake care se plimba prin poienita si se gandea la cele mai sumbre chestii.'Eu ma duc dupa ea!' spunea el din cinci in cinci minute. "Bine, Blake hai sa mergem dupa ea." am zis pentru ca nici eu nu mai aveam rabdare si vroiam sa o felicit pentru modul in care o ucise pe Amanda. Am inceput sa rad impreuna cu Fred de expresia feriita de pe chipul lui Blake cand auzise ca sunt insfarsit de acord. Cand am gasit-o pe Tamara, Blake ar fi vrut sa o imbratiseze dar se abtinu si doar intreba: "Esti suparata pe mine?" Tamara se uita la el zambind. Ii spuse ca nu are de ce sa fie suparata pe el. Blake ii zambi fericit apoi o lua in brate si o saruta. Ma bucuram ca Tamara nu crezuse prostiile Amandei si ca nu era suparata pe el. "Tamara felicitari pentru modul in care ai ucis-o pe nesuferita aia." i-am spus zambind "Afost grozav." intarira Fred si Blake. Tamara ne multumi inrosindu-se. "Acum ce facem ca m-am plictisit." le-am spus eu cascand. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,756 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
Rain.fell. | Rachelle Hathaway | 21 | 3,479 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|