Thread Closed 
Knowing someone
02 Mar 2011, 20:10
Ramona observa gestul lui Rosalie, care ii daduse ochii peste cap si a suras, gandindu-se ca aceasta era o profesoara cum n-a mai vazut.

„-Ramona Neardow! Imi pare bine de cunostinta!” a adugat cercetasa, privind-o pe Rose din cap pana-n picioare. Aceasta purta o roba lunga si neagra, care se asorta perfect cu tenul sau albicios. Razele soarelui ii acopereau silueta inalta si subtire, si o transformau intr-o simpla umbra. Ramona isi trecu mana peste ochii, si zari o insigna incrustata cu putine diamante, care infatisa un mic soim.
„-Ai fost la Ochi-de-Soim, nu-i asa?” intreba Ramona, apropindu-se de Rose care scoase o foaie mica si galbena de pergament.
Aceasta ofta si raspunse dand din cap, se parea ca regreta intr-un fel, faptul ca nu mai era o eleva.
„-Daca vrei, as putea sa te insotesc la cumparaturi, deoarece si eu am foarte multe de cumparat!” exclama Ramona cu emotie.
„-Haide, nu ma supar!” raspunse Rose, zambind.

In acest moment, cercetasa isi scoase si ea sulul sau micut de pergament, si inainta alaturi de fosta soimeanca, spre Caligrafie si Pete, unul din magazinele sale preferate.
Geamul vitrinei de la pravalie stralucea intr-un mod deosebit, semn ca au adus produse noi.
Rose ise grabi putin inainte si deschise usa dint-un lemn vechi si maroniu. Inauntru domnea un abur cald si un miros tare de cerneala. Pe peretele din dreapta erau expuse, pe sute de rafturi, pene de toate marimile si felurile.

Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni.

[Image: 2a76g0h.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Knowing someone - by Rosalie Vivienne Alden - 02 Mar 2011, 15:34
RE: Knowing someone - by Ramona Neardow - 24 Mar 2011, 23:14
RE: Knowing someone - by Ramona Neardow - 30 Mar 2011, 14:07
RE: Knowing someone - by Ramona Neardow - 01 Apr 2011, 15:03
RE: Knowing someone - by Ramona Neardow - 09 Apr 2011, 08:18
RE: Knowing someone - by Ramona Neardow - 12 Apr 2011, 14:54
RE: Knowing someone - by Ramona Neardow - 12 Apr 2011, 21:38
Re: Knowing someone - by Ramona Neardow - 02 Mar 2011, 16:11