|
03 Mar 2011, 13:24
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- 'Bietul baiat.'am gandit eu uitandu-ma cum Lily il apuca pe Blake asa de tare de brat ducandu-l ceva mai departe de noi pentru a nu auzi niciun cuvant,mi-am dat ochii peste cap.Chiar nu mai eram un copil mic,aveam saisprezece ani nu trebuia nimeni sa vorbeasca in locul meu si chiar asa ce li se parea asa de stanjenitor.Mi se parea ceva firesc...Mi-am dat ochii peste cap asteptandu-l pe Fred sa imi dea nu stiu ce medicament,cand un chicot imi scapa cand il vazusem pe Blake aproape imbujorat,era asa de amuzant pana cand Fred imi turna sticluta aceeai care avea un continut foarte acru incat strambasem din nas cand il inghitisem.Desi ma simteam putin mai bine tot abea ma puteam tine pe picioare si mai simteam unele intepaturi in stomac,dar incercam sa le ignor nedorind sa stric cheful nimanui.Am incercat sa ma ridic in picioare dar cazusem inapoi in genuchi Blake venind in ajutorul meu tinandu-ma de umeri strans,atunci Lily il privi putin serioasa ridicand o spranceana,atunci Blake incepu sa izbucneasca in tipete care sunau 'Acum nu pot nici sa ii mai vorbesc?' sau 'Mai bine ma omor decat sa ma mai privesti asa.Nu am facut nimica.'tot repeta cuvintele acele de mii de ori.Atunci eu si Lily izbucniram in rasete facandu-l pe Blake sa isi dea ochii peste cap.
"-Ce ziceti daca jucam adevar sau provocare?"spuse Lily zambind uitandu-se la noi asteptand un raspuns.
"-Eu sunt primul!"tipa Blake deodata."Eu a doua!"am ras strambandu-ma nitel din cauza dureri,incercand sa o ignor.
"-Tamara...te mai doare ceva?"spuse Fred gandindu-se.Am clatinat usor din cap in semn ca 'nu' concentrandu-ma la joc.
"-Deci...cum facem?"am intrebat eu luandu-mi genuchi aducandu-i iarasi la piept strangandu-i din nou cu putere pentru a impiedica durerea.
'Adevar sau provocare'stiam de jocul acesta de cand ma nascusem,parintii mei mereu se jucau cu mine sambata si duminica si ca de obicei ma lasau sa castig.Era amuzant sa ii provoci pe cei din jurul tau si mai ales cand incepeau sa se vaite de ce aveau sa faca daca doreau sa continue jocul.Abea astepta sa inceapa jocul.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|