Light.
|
03 Mar 2011, 13:47
|||
|
|||
Era sambata,afara ploua si tuna iar eu ca in fiecare noapte cutreieram coridoarele scolii in speranta ca voi gasi ceva bun de facut.Picaturile de ploaie de afara ma faceau sa ma gandesc numai la rau niciodata nu stiam unde sa merg cand eram in Hogwarts bantuiam coridoarele precum o fantoma,pasii mei rasunau in tacerea noptii pe podeaua inghetata,ma uitam dezorientata in jurul meu pana cand ajunsem in fata unei usi vechi.Mi-am lipit urechea de lemnul acesteia ascultand,se auzeau busituri si vocea unei persoane pe care nu o puteam sa o inteleg prea bine.Am pasit inapoi cativa pasii incercand sa imi fac curaj sa deschid usa.
Am privit prin gaura cheii,se vedea o perosana inauntru care se plimba cu bagheta in mana care lumina camera cu ajutorul vrajei'Lumos'.Mi-am luat inima in dinti si am pus mana pe clanta usi care scartai puternic la atingerea mea,prima oara am tras cu ochiul inauntru atunci se facu imediat intuneric.Am pasit in camera putin speriata m-am uitat inapoi dar picioarele mele o luara inainte fara sa ma mai asculte.Cand lumina aparu din nou,in fata mea se afla o persoana care se uita confuza la mine.I-am facut cu mana si i-am zambit. "-Buna."am murmurat eu facandu-i cu mana. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 12:10
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 12:22
Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 13:47
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 17:49
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 23:40
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 06 Mar 2011, 22:43
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 07 Mar 2011, 11:42
|